• 1396/06/21 - 09:50
  • - تعداد بازدید: 1578
  • - تعداد بازدید کنندگان: 1578
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

برگزاري دوره آموزشي اصول و مباني نمونه برداري موادغذايي با رويکرد تکنيک هاي تخصصي و کاملا کاربردي در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران

دوره آموزشي اصول و مباني نمونه برداري موادغذايي با رويکرد تکنيک هاي تخصصي و کاملا کاربردي در روز سه شنبه ?? شهريور ماه سال جاري در سالن اجتماعات  معاونت غذا و دارو برگزار گرديد.

254932.mp3 برگزاري دوره آموزشي اصول و مباني نمونه برداري موادغذايي با رويکرد تکنيک هاي تخصصي و کاملا کاربردي در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
 awt imageبه گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران : دوره آموزشي اصول و مباني نمونه برداري موادغذايي با رويکرد تکنيک هاي تخصصي و کاملا کاربردي در روز سه شنبه ?? شهريور ماه سال جاري در سالن اجتماعات  معاونت غذا و دارو برگزار گرديد.
در دوره آموزشي اصول و مباني  نمونه برداري موادغذايي  که در جهت ارتقا سطح آگاهي کارشناسان و بازرسان معاونت غذا و دارو و شبکه هاي بهداشت و درمان تحت پوشش با سه اولويت علمي، اجرائي و حقوقي برگزار شد، مطالبي توسط مدرس دوره مهندس کاکوئي،  پيرامون تفاوت هاي نمونه برداري و نمونه برداري تخصصي مواد غذايي ،آرايشي و بهداشتي ،تعاريف و اصطلاحات ، هدف از نمونه برداري ،انواع روشهاي نمونه برداري ،اصول نمونه برداري مواد غذايي ،فاکتورهاي موثر بر تعيين حجم نمونه ،مباحث فني و حقوقي در نمونه برداري وبخصوص مفاد صورتجلسه نمونه برداري ،نحوه برخورد با بهر هاي نقص دار و مثال هاي عيني از نمونه برداري محصولات غذايي ارائه  شد.
 
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 254932
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings