برگزاري دوره آموزشي اصول و مباني نمونه برداري موادغذايي با رويکرد تکنيک هاي تخصصي و کاملا کاربردي در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
دوره آموزشي اصول و مباني نمونه برداري موادغذايي با رويکرد تکنيک هاي تخصصي و کاملا کاربردي در روز سه شنبه ?? شهريور ماه سال جاري در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار گرديد.
254932.mp3
برگزاري دوره آموزشي اصول و مباني نمونه برداري موادغذايي با رويکرد تکنيک هاي تخصصي و کاملا کاربردي در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
در دوره آموزشي اصول و مباني نمونه برداري موادغذايي که در جهت ارتقا سطح آگاهي کارشناسان و بازرسان معاونت غذا و دارو و شبکه هاي بهداشت و درمان تحت پوشش با سه اولويت علمي، اجرائي و حقوقي برگزار شد، مطالبي توسط مدرس دوره مهندس کاکوئي، پيرامون تفاوت هاي نمونه برداري و نمونه برداري تخصصي مواد غذايي ،آرايشي و بهداشتي ،تعاريف و اصطلاحات ، هدف از نمونه برداري ،انواع روشهاي نمونه برداري ،اصول نمونه برداري مواد غذايي ،فاکتورهاي موثر بر تعيين حجم نمونه ،مباحث فني و حقوقي در نمونه برداري وبخصوص مفاد صورتجلسه نمونه برداري ،نحوه برخورد با بهر هاي نقص دار و مثال هاي عيني از نمونه برداري محصولات غذايي ارائه شد.
: