اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

آیسان عطایی

14

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

15

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

16

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

17

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

18

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

19

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

20

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

21

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

22

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

23

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

24

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

مهشید اصغری

25

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

26

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نیلوفر رضایی

28

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

مهران پورقاز

29

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

30

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

علیرضا معمار زاده

31

مسئول دفتر

حنیفه ایری

32

 

 

  • 1402/10/26 - 11:38
  • - تعداد بازدید: 341
  • - تعداد بازدید کنندگان: 320
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
اطفاء حریق و اصول ایمنی کار در آزمایشگاه

کارگاه آموزشی اطفاء حریق و اصول ایمنی کار در آزمایشگاه

کارگاه آموزشی اطفاء حریق و اصول ایمنی کار در آزمایشگاه برای کلیه کارمندان بویژه کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو در روز دوشنبه 25 دی ماه در محل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.

322351.mp3 کارگاه آموزشی اطفاء حریق و اصول ایمنی کار در آزمایشگاه

 به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران، در راستای افزایش سطح آگاهی و آمادگی کارشناسان در زمینه ایمنی در محیط آزمایشگاه  و همچنین عکس العمل مناسب در مواقع بحرانی، کارگاه آموزشی اطفاء حریق و اصول ایمنی کار در آزمایشگاه برای کلیه کارمندان بویژه کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو در روز دوشنبه 25 دی ماه در محل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.

در این کارگاه ابتدا مباحث مورد نظر به صورت تئوری مطرح و سپس نحوه استفاده از تجهیزات اطفاء حریق در حیاط معاونت غذا و دارو به صورت عملی به کارمندان آموزش داده شد.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو,اخبار
  • کد خبر : 322351
:
محمد اژدری
خبرنگار

محمد اژدری

تصاویر

Template settings