اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

14

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

15

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

16

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

17

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

18

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

19

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

20

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

21

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

22

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

23

مسئول دفتر

مهشید اصغری

24

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

25

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

26

کارشناس بخش شیمی

نیلوفر رضایی

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

الهه شریفی

28

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

29

 

 

  • 1403/09/18 - 13:45
  • - تعداد بازدید: 76
  • - تعداد بازدید کنندگان: 61
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

کارگاه آموزشی آشنایی با روغن ها و پاسخ علمی به باورهای نادرست درخصوص چربی ها و روغن ها

به مناسبت هفته پویش ملی تغذیه سالم، کارگاه آموزشی "آشنایی با روغن ها و پاسخ علمی به باورهای نادرست درخصوص چربی ها و روغن ها" از سوی این معاونت در سرای محله ساعی برگزار شد.

342242.mp3 کارگاه آموزشی آشنایی با روغن ها و پاسخ علمی به باورهای نادرست درخصوص چربی ها و روغن ها

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ همزمان با آغاز پویش ملی تغذیه سالم با شعار، روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم، در راستای گسترش فرهنگ صحیح انتخاب کالا و افزایش آگاهی شهروندان کارگاه آموزشی با عنوان آشنایی با روغن ها و پاسخ علمی به باورهای نادرست درخصوص چربی ها و روغن ها  با حضور کارشناس علوم تغذیه از سوی معاونت غذا و دارو در محل سرای محله ساعی برای گروه هدف عموم مردم برگزار شد. در این کارگاه ضمن تشریح مباحث تغذیه سالم و معرفی انواع روغن ها و چربی ها، نحوه صحیح انتخاب روغن ها در هنگام خرید با توجه به برچسب نشانگر رنگی تغذیه ای، روش های نگهداری انواع روغن ها و چربی ها، چگونگی دفع پسماند روغن های مصرفی و راه های تشخیص اصالت و سلامت محصولات غذایی در زمان انتخاب ضمن توزیع پمفلت آشنایی با نظام ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فرآورده های سلامت محور در بین شرکت کنندگان، توضیحات کامل ارائه شد و در ادامه به سوالات شرکت کنندگان و ارائه پاسخ در خصوص باورهای نادرست در مورد روغن ها و چربی ها پرداخته شد.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 342242
:
کلیدواژه ها
محمد اژدری
خبرنگار

محمد اژدری

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings