اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

ردیف نام و نام خانوادگی مدیریت/گروه/بخش
1 فریبا ابراهیمی مدیر آزمایشگاه
2 مهشید اصغری  مسئول دفتر
3 فیروزه نظری معاون فنی آزمایشگاه و مسئول بخش سم شناسی
4 الهه سادات علوی رضوی راوری کارشناس بخش سم شناسی
5 علیرضا نظامی کارشناس بخش سم شناسی
6 عالیه حسن زاده کارشناس بخش سم شناسی
7 ستوده رسول زاده کارشناس بخش سم شناسی
8 آتکه صفری کارشناس بخش سم شناسی
9 زینب سیاه مرز کوهی کارشناس بخش سم شناسی
10 مهدیه رحیمی کارشناس بخش سم شناسی
11 راحله خلیلی  پذیرش نمونه
12 حکیمه قانون نیریزی  کارشناس آزمایشگاه بخش QA
13 اکبر عباسپور  مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
14 غزل لعل نور کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
15 الهه شریفی کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
16 مریم پاروئی مسئول آزمایشگاه دارو
17 انسیه گرجی کارشناس بخش دارو
18 طناز زبردست کارشناس بخش دارو
19 پریسا حسین پور کارشناس بخش دارو
20 پیمان غلام نژاد مسئول بخش میکروب شناسی
21 محمد رضا شیرمحمدی کارشناس مسئول آزمایشگاه  بخش میکروب شناسی
22 هلنا دوائی فر کارشناس بخش میکروب شناسی
23 ناهید میری  کارشناس بخش میکروب شناسی
24 سید شهاب الدین علوی کارشناس بخش میکروب شناسی
25 فرحناز کشوری فرد کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
26 انسی ابراهیمی ثانی کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
27 نیلوفر رضایی کارشناس بخش شیمی
28 زینب کشتاسبی کارشناس بخش شیمی
29 شیوا شاهی کارشناس بخش شیمی
30 معصومه میرزازاده مسئول بخش شیمی مواد غذایی
31 جاثیه جهانی کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

 

  • 1403/09/17 - 10:04
  • - تعداد بازدید: 303
  • - تعداد بازدید کنندگان: 258
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

پویش ملی تغذیه سالم

17 آذر الی 30 آذر ماه هفته ملی تغذیه سالم

342124.mp3 پویش ملی تغذیه سالم

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم با شعار"روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم" با هدف ارتقا دانش آحاد جامعه در خصوص چربی و روغن‌های مصرفی و اصلاح باور‌های نادرست و اطلاعات ناکافی مردم از تاریخ ۱۷ لغایت ۳۰ آذرماه برگزار می‌شود، بر این اساس برای هر روز این دو هفته یک عنوان در نظر گرفته شده است که به شرح زیر است:

روزهای هفته

تاریخ

عناوین روزها

شنبه

1403/09/17

روغن و میزان مورد نیاز روزانه

یکشنبه

1403/09/18

قلب سالم با مصرف روغن مناسب

دوشنبه

1403/09/19

نقش رسانه ها در انتخاب روغن مناسب

سه شنبه

1403/09/20

روغن کانولا، روغن سلامتی

چهارشنبه

1403/09/21

روغن و باورهای نادرست

پنجشنبه

1403/09/22

نقش نشانگر تغذیه ای در انتخاب روغن مناسب

جمعه

1403/09/23

روغن گیاهی یا حیوانی

شنبه

1403/09/24

روغن سرخکردنی بهترین روغن برای سرخ کردن

یکشنبه

1403/09/25

مضرات اسید چرب ترانس برای سلامتی

دوشنبه

1403/09/26

روغن و کنترل وزن

سه شنبه

1403/09/27

حفظ سلامتی با اصلاح الگوی مصرف روغن

چهارشنبه

1403/09/28

روغن و ارتباط آن با بیماری های مزمن

پنجشنبه

1403/09/29

روغن و ارتباط آن با ابتلا به سرطان ها

جمعه

1403/09/30

روغن و نگهداری و مصرف صحیح آن

 

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 342124
:
کلیدواژه ها
محمد اژدری
خبرنگار

محمد اژدری

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings