اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

ردیف نام و نام خانوادگی مدیریت/گروه/بخش
1 فریبا ابراهیمی مدیر آزمایشگاه
2 مهشید اصغری  مسئول دفتر
3 فیروزه نظری معاون فنی آزمایشگاه و مسئول بخش سم شناسی
4 الهه سادات علوی رضوی راوری کارشناس بخش سم شناسی
5 علیرضا نظامی کارشناس بخش سم شناسی
6 عالیه حسن زاده کارشناس بخش سم شناسی
7 ستوده رسول زاده کارشناس بخش سم شناسی
8 آتکه صفری کارشناس بخش سم شناسی
9 زینب سیاه مرز کوهی کارشناس بخش سم شناسی
10 مهدیه رحیمی کارشناس بخش سم شناسی
11 راحله خلیلی  پذیرش نمونه
12 حکیمه قانون نیریزی  کارشناس آزمایشگاه بخش QA
13 اکبر عباسپور  مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
14 غزل لعل نور کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
15 الهه شریفی کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
16 مریم پاروئی مسئول آزمایشگاه دارو
17 انسیه گرجی کارشناس بخش دارو
18 طناز زبردست کارشناس بخش دارو
19 پریسا حسین پور کارشناس بخش دارو
20 پیمان غلام نژاد مسئول بخش میکروب شناسی
21 محمد رضا شیرمحمدی کارشناس مسئول آزمایشگاه  بخش میکروب شناسی
22 هلنا دوائی فر کارشناس بخش میکروب شناسی
23 ناهید میری  کارشناس بخش میکروب شناسی
24 سید شهاب الدین علوی کارشناس بخش میکروب شناسی
25 فرحناز کشوری فرد کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
26 انسی ابراهیمی ثانی کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
27 نیلوفر رضایی کارشناس بخش شیمی
28 زینب کشتاسبی کارشناس بخش شیمی
29 شیوا شاهی کارشناس بخش شیمی
30 معصومه میرزازاده مسئول بخش شیمی مواد غذایی
31 جاثیه جهانی کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

 

  • 1404/08/07 - 14:18
  • - تعداد بازدید: 154
  • - تعداد بازدید کنندگان: 140
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

هشدار درباره وجود متانول در عرقیات گیاهی غیراستاندارد

معاونت غذا و دارو نسبت به مصرف عرقیات گیاهی غیراستاندارد هشدار داد و بر لزوم توجه به برچسب اصالت، مجوز ساخت و خودداری از مصرف محصولات فاقد استاندارد تأکید کرد.

360864.mp3 هشدار درباره وجود متانول در عرقیات گیاهی غیراستاندارد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، مصرف بی‌رویه یا ناآگاهانه‌ی عرقیات گیاهی می‌تواند منجر به بروز عوارض جدی و مسمومیت شود. برخی از این فرآورده‌ها حاوی ترکیبات فعالی هستند که در صورت مصرف در دوزهای بالا یا همراه با داروهای دیگر، ممکن است اثرات خطرناکی بر سلامت مصرف‌کننده داشته باشند.

 

عوامل متعددی در فرآیند تولید عرقیات می‌توانند موجب تشکیل متانول شوند و بر میزان آن در محصول نهایی تأثیر بگذارند. وجود متانول در عرقیات غیراستاندارد تهدیدی جدی برای سلامت انسان محسوب می‌شود و می‌تواند عوارض جبران‌ناپذیری به همراه داشته باشد.

 

متانول به‌سرعت در بدن جذب شده و در اثر متابولیسم به ترکیبات سمی تبدیل می‌شود. این ترکیبات می‌توانند باعث بروز عوارض شدید بینایی، آسیب‌های کلیوی و عصبی، و در مواردی منجر به مرگ شوند.

 

برخی افراد به اشتباه تصور می‌کنند مصرف زیاد برخی عرقیات مانند عرق خارشتر برای دفع سنگ کلیه مفید است، در حالی‌که استفاده بی‌رویه از این فرآورده‌ها می‌تواند خطر بروز مسمومیت را به‌طور قابل‌توجهی افزایش دهد.

 

بنابراین توصیه می‌شود:

            •          از مصرف عرقیات و نوشیدنی‌های گیاهی فاقد مجوز قانونی و استاندارد خودداری کنید.

            •          در هنگام خرید، به برچسب اصالت و شماره پروانه ساخت محصول توجه داشته باشید.

            •          حد اعتدال را در مصرف رعایت کرده و از خوددرمانی پرهیز کنید.

            •          در صورت بروز علائمی مانند تاری دید، تهوع، ضعف، سردرد یا بی‌تعادلی، فوراً به نزدیک‌ترین مرکز درمانی مراجعه کرده و اطلاع دهید که ممکن است این علائم ناشی از مسمومیت با متانول باشد.این گزارش با همکاری فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو تهیه شده است

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 360864
:
کلیدواژه ها
عباس نوریان
خبرنگار

عباس نوریان

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings