اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

ردیف نام و نام خانوادگی مدیریت/گروه/بخش
1 فریبا ابراهیمی مدیر آزمایشگاه
2 مهشید اصغری  مسئول دفتر
3 فیروزه نظری معاون فنی آزمایشگاه و مسئول بخش سم شناسی
4 الهه سادات علوی رضوی راوری کارشناس بخش سم شناسی
5 علیرضا نظامی کارشناس بخش سم شناسی
6 عالیه حسن زاده کارشناس بخش سم شناسی
7 ستوده رسول زاده کارشناس بخش سم شناسی
8 آتکه صفری کارشناس بخش سم شناسی
9 زینب سیاه مرز کوهی کارشناس بخش سم شناسی
10 مهدیه رحیمی کارشناس بخش سم شناسی
11 راحله خلیلی  پذیرش نمونه
12 حکیمه قانون نیریزی  کارشناس آزمایشگاه بخش QA
13 اکبر عباسپور  مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
14 غزل لعل نور کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
15 الهه شریفی کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
16 مریم پاروئی مسئول آزمایشگاه دارو
17 انسیه گرجی کارشناس بخش دارو
18 طناز زبردست کارشناس بخش دارو
19 پریسا حسین پور کارشناس بخش دارو
20 پیمان غلام نژاد مسئول بخش میکروب شناسی
21 محمد رضا شیرمحمدی کارشناس مسئول آزمایشگاه  بخش میکروب شناسی
22 هلنا دوائی فر کارشناس بخش میکروب شناسی
23 ناهید میری  کارشناس بخش میکروب شناسی
24 سید شهاب الدین علوی کارشناس بخش میکروب شناسی
25 فرحناز کشوری فرد کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
26 انسی ابراهیمی ثانی کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
27 نیلوفر رضایی کارشناس بخش شیمی
28 زینب کشتاسبی کارشناس بخش شیمی
29 شیوا شاهی کارشناس بخش شیمی
30 معصومه میرزازاده مسئول بخش شیمی مواد غذایی
31 جاثیه جهانی کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

 

  • 1404/06/08 - 11:55
  • - تعداد بازدید: 183
  • - تعداد بازدید کنندگان: 150
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

نشست مسئولیت اجتماعی صنعت غذا و دارو

نخستین نشست تخصصی مسئولیت اجتماعی شرکت‌های غذایی و آرایشی و بهداشتی در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

355384.mp3 نشست مسئولیت اجتماعی صنعت غذا و دارو

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، نخستین نشست تخصصی مسئولیت اجتماعی شرکت‌های غذایی و آرایشی و بهداشتی در این معاونت برگزار شد. این رویداد فرصتی برای تبادل تجربیات موفق، شناسایی چالش‌ها و ارائه راهکارهای نوآورانه در حوزه مسئولیت اجتماعی و پایداری صنعت غذا و دارو فراهم آورد.

 

دکتر مجاهدیان در آغاز، ضمن ابراز خرسندی از حضور فعال شرکت‌ها، بر اهمیت تداوم این جلسات و تقویت همکاری میان صنعت و حوزه سلامت تأکید کردند.

 

رضوی، مشاور مسئولیت‌پذیری اجتماعی، بر ضرورت ارتقای فرهنگ مسئولیت اجتماعی در شرکت‌ها تأکید کرد و آن را عامل کلیدی در بهبود شاخص‌های سلامت عمومی، ارتقای اخلاق حرفه‌ای و تقویت اعتماد عمومی دانست. در ادامه، نمایندگان شرکت‌ها چالش‌ها و نیازهای خود را مطرح کردند و با مدیریت نظارت بر مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی معاونت به بررسی راهکارهای عملی پرداختند.

 

مهندس جعفری، مدیر امور سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت دانشگاه، نقش مسئولیت اجتماعی در حوزه درمان را برجسته دانست و شرکت‌ها را به مشارکت فعال در پروژه‌های پایدار و اثرگذار تشویق نمود. همچنین،دکتر مخبر، مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه، بر اهمیت تعامل نزدیک صنعت و دانشگاه تأکید کردند و این همکاری را عاملی مؤثر در ارتقای کیفیت محصولات و پیشبرد اهداف توسعه پایدار عنوان کردند.

 

در بخش پایانی، با اشاره به ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان، نقش این مجموعه‌ها را در تحقق اهداف کلان توسعه پایدار مورد توجه قرار گرفت و از آنان خواسته شد در مسیر اثرگذاری اجتماعی فعالانه مشارکت نمایند.

 

این جلسه با هدف هم‌افزایی میان صنعت، خیرین و نهادهای دانشگاهی برگزار شد و زمینه‌ساز اقدامات عملی برای تقویت مسئولیت اجتماعی و توسعه پایدار در صنعت غذا و دارو است.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 355384
:
کلیدواژه ها
عباس نوریان
خبرنگار

عباس نوریان

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings