اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

ردیف نام و نام خانوادگی مدیریت/گروه/بخش
1 فریبا ابراهیمی مدیر آزمایشگاه
2 مهشید اصغری  مسئول دفتر
3 فیروزه نظری معاون فنی آزمایشگاه و مسئول بخش سم شناسی
4 الهه سادات علوی رضوی راوری کارشناس بخش سم شناسی
5 علیرضا نظامی کارشناس بخش سم شناسی
6 عالیه حسن زاده کارشناس بخش سم شناسی
7 ستوده رسول زاده کارشناس بخش سم شناسی
8 آتکه صفری کارشناس بخش سم شناسی
9 زینب سیاه مرز کوهی کارشناس بخش سم شناسی
10 مهدیه رحیمی کارشناس بخش سم شناسی
11 راحله خلیلی  پذیرش نمونه
12 حکیمه قانون نیریزی  کارشناس آزمایشگاه بخش QA
13 اکبر عباسپور  مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
14 غزل لعل نور کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
15 الهه شریفی کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
16 مریم پاروئی مسئول آزمایشگاه دارو
17 انسیه گرجی کارشناس بخش دارو
18 طناز زبردست کارشناس بخش دارو
19 پریسا حسین پور کارشناس بخش دارو
20 پیمان غلام نژاد مسئول بخش میکروب شناسی
21 محمد رضا شیرمحمدی کارشناس مسئول آزمایشگاه  بخش میکروب شناسی
22 هلنا دوائی فر کارشناس بخش میکروب شناسی
23 ناهید میری  کارشناس بخش میکروب شناسی
24 سید شهاب الدین علوی کارشناس بخش میکروب شناسی
25 فرحناز کشوری فرد کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
26 انسی ابراهیمی ثانی کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
27 نیلوفر رضایی کارشناس بخش شیمی
28 زینب کشتاسبی کارشناس بخش شیمی
29 شیوا شاهی کارشناس بخش شیمی
30 معصومه میرزازاده مسئول بخش شیمی مواد غذایی
31 جاثیه جهانی کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

 

  • 1403/07/24 - 13:48
  • - تعداد بازدید: 634
  • - تعداد بازدید کنندگان: 567
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
روز جهانی غذا

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در پیامی

فرا رسیدن روز جهانی غذا را به دست اندرکاران تامین سلامت غذایی تبریک گفت

339454.mp3 معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در پیامی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، در متن پیام دکتر مهران ولائی آمده است:

25 مهر ماه (16اکتبر)، به عنوان روز جهانی غذا نام گذاری شده است و این رویداد، ما را در خصوص وضعیت تغذیه، گرسنگی، کمبود منابع غذایی در جوامع بشری به خصوص در سرزمین های اشغالی برای مردم مظلوم فلسطین و لبنان که مورد تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی قرار گرفته و از حداقل های غذایی و دارویی محروم هستند، و برنامه ریزی و آینده نگری درباره امنیت، سلامت غذا و نقشی که از منظر وظایف انسانی، اخلاقی و حرفه ای بر عهده ماست.

غذا یکی از مهمترین نیازهای بشری است که عوارض ناشی از نا ایمن بودن آن علاوه بر اثرات مخرب بر جسم و روان افراد جامعه، موجب تحمیل هزینه های قابل توجهی می گردد و موضوعات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را نیز تحت الشاع قرار می دهد که در این زمینه تدوین سیاست های غذایی یکی از پیش شرط های تامین امنیت غذایی است. که همواره مورد توجه متولیان امر بوده و هست.

به مناسبت روز جهانی غذا به مانند سال های گذشته این معاونت اقداماتی در جهت آموزش و اطلاع رسانی با توجه به شعار« حق برخورداری از غذا برای یک زندگی بهتر و آینده ای روشن تر » ترتیب داده است.

بدین مناسبت، جا دارد که ضمن تاکید بر آگاه سازی مردم و جامع به آسیب های موجود، از تلاش ها و خدمات بی شائبه و روز افزون جمع خستگی ناپذیر فعالان و دست اندر کاران حوزه تامین، تولید، توزیع و نظارت بر غذای سالم و همکاری حوزه غذا و تغذیه تقدیر و تشکر نموده و برای همه این عزیزان که با روحیه خستگی ناپذیر، کیفیت و سلامت را به مردم خود عرضه می دارند، از در گاه ایزد منان، بهترین ها را آرزو نمایم.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 339454
:
کلیدواژه ها
محسن سالمی
خبرنگار

محسن سالمی

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings