اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

14

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

15

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

16

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

17

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

18

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

19

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

20

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

21

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

22

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

23

مسئول دفتر

مهشید اصغری

24

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

25

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

26

کارشناس بخش شیمی

نیلوفر رضایی

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

الهه شریفی

28

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

29

 

 

  • 1403/07/24 - 14:24
  • - تعداد بازدید: 132
  • - تعداد بازدید کنندگان: 106
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
روز جهانی غذا

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

25 مهر ماه (16اکتبر) روز جهانی غذا را به همه دست اندرکاران حوزه غذا تبریک عرض می نمایم.

339461.mp3 مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، در متن پیام دکتر فرهاد بارانی آمده است:

« حق برخورداری از غذا برای یک زندگی بهتر و آینده ای روشن تر »

بیست و پنجم مهر ماه برابر با شانزدهم اکتبر،  سالروز جهانی غذاست. غذا، از ابتدایی ترین نیاز های انسانی و بلکه تمام موجودات زنده است و نقش اساسی آن، انکار ناشدنی است. تهیه غذا با کیفیت، از آغازین روز آفرینش تا کنون، همراه آدمی بوده، به طوری که می توان گفت پیشرفت های شگفت انسان در عرصه صنعت و کشاورزی، مدیون پاسخ به همین غریزه ساده و ابتدایی است.

تضمین غذای سالم یکی از چالش های پیش روی جهان است. حفظ عادات غذایی سالم با تاکید بر اتقا سطح ایمنی بدن می تواند از بسیاری از عواقب ناگوار جلوگیری کند. اینجانب ضمن عرض تبریک این روز به همکاران بزرگوار و خستگی ناپذیر در حوزه غذا آرزوی سلامتی و افزایش کیفیت زندگی برای مردم عزیز سرزمینم را از درگاه باری تعالی خواستارم.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 339461
:
کلیدواژه ها
محسن سالمی
خبرنگار

محسن سالمی

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings