اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

ردیف نام و نام خانوادگی مدیریت/گروه/بخش
1 فریبا ابراهیمی مدیر آزمایشگاه
2 مهشید اصغری  مسئول دفتر
3 فیروزه نظری معاون فنی آزمایشگاه و مسئول بخش سم شناسی
4 الهه سادات علوی رضوی راوری کارشناس بخش سم شناسی
5 علیرضا نظامی کارشناس بخش سم شناسی
6 عالیه حسن زاده کارشناس بخش سم شناسی
7 ستوده رسول زاده کارشناس بخش سم شناسی
8 آتکه صفری کارشناس بخش سم شناسی
9 زینب سیاه مرز کوهی کارشناس بخش سم شناسی
10 مهدیه رحیمی کارشناس بخش سم شناسی
11 راحله خلیلی  پذیرش نمونه
12 حکیمه قانون نیریزی  کارشناس آزمایشگاه بخش QA
13 اکبر عباسپور  مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
14 غزل لعل نور کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
15 الهه شریفی کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
16 مریم پاروئی مسئول آزمایشگاه دارو
17 انسیه گرجی کارشناس بخش دارو
18 طناز زبردست کارشناس بخش دارو
19 پریسا حسین پور کارشناس بخش دارو
20 پیمان غلام نژاد مسئول بخش میکروب شناسی
21 محمد رضا شیرمحمدی کارشناس مسئول آزمایشگاه  بخش میکروب شناسی
22 هلنا دوائی فر کارشناس بخش میکروب شناسی
23 ناهید میری  کارشناس بخش میکروب شناسی
24 سید شهاب الدین علوی کارشناس بخش میکروب شناسی
25 فرحناز کشوری فرد کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
26 انسی ابراهیمی ثانی کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
27 نیلوفر رضایی کارشناس بخش شیمی
28 زینب کشتاسبی کارشناس بخش شیمی
29 شیوا شاهی کارشناس بخش شیمی
30 معصومه میرزازاده مسئول بخش شیمی مواد غذایی
31 جاثیه جهانی کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

 

  • 1403/07/24 - 14:24
  • - تعداد بازدید: 438
  • - تعداد بازدید کنندگان: 383
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
روز جهانی غذا

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

25 مهر ماه (16اکتبر) روز جهانی غذا را به همه دست اندرکاران حوزه غذا تبریک عرض می نمایم.

339461.mp3 مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، در متن پیام دکتر فرهاد بارانی آمده است:

« حق برخورداری از غذا برای یک زندگی بهتر و آینده ای روشن تر »

بیست و پنجم مهر ماه برابر با شانزدهم اکتبر،  سالروز جهانی غذاست. غذا، از ابتدایی ترین نیاز های انسانی و بلکه تمام موجودات زنده است و نقش اساسی آن، انکار ناشدنی است. تهیه غذا با کیفیت، از آغازین روز آفرینش تا کنون، همراه آدمی بوده، به طوری که می توان گفت پیشرفت های شگفت انسان در عرصه صنعت و کشاورزی، مدیون پاسخ به همین غریزه ساده و ابتدایی است.

تضمین غذای سالم یکی از چالش های پیش روی جهان است. حفظ عادات غذایی سالم با تاکید بر اتقا سطح ایمنی بدن می تواند از بسیاری از عواقب ناگوار جلوگیری کند. اینجانب ضمن عرض تبریک این روز به همکاران بزرگوار و خستگی ناپذیر در حوزه غذا آرزوی سلامتی و افزایش کیفیت زندگی برای مردم عزیز سرزمینم را از درگاه باری تعالی خواستارم.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 339461
:
کلیدواژه ها
محسن سالمی
خبرنگار

محسن سالمی

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings