اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

ردیف نام و نام خانوادگی مدیریت/گروه/بخش
1 فریبا ابراهیمی مدیر آزمایشگاه
2 مهشید اصغری  مسئول دفتر
3 فیروزه نظری معاون فنی آزمایشگاه و مسئول بخش سم شناسی
4 الهه سادات علوی رضوی راوری کارشناس بخش سم شناسی
5 علیرضا نظامی کارشناس بخش سم شناسی
6 عالیه حسن زاده کارشناس بخش سم شناسی
7 ستوده رسول زاده کارشناس بخش سم شناسی
8 آتکه صفری کارشناس بخش سم شناسی
9 زینب سیاه مرز کوهی کارشناس بخش سم شناسی
10 مهدیه رحیمی کارشناس بخش سم شناسی
11 راحله خلیلی  پذیرش نمونه
12 حکیمه قانون نیریزی  کارشناس آزمایشگاه بخش QA
13 اکبر عباسپور  مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
14 غزل لعل نور کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
15 الهه شریفی کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
16 مریم پاروئی مسئول آزمایشگاه دارو
17 انسیه گرجی کارشناس بخش دارو
18 طناز زبردست کارشناس بخش دارو
19 پریسا حسین پور کارشناس بخش دارو
20 پیمان غلام نژاد مسئول بخش میکروب شناسی
21 محمد رضا شیرمحمدی کارشناس مسئول آزمایشگاه  بخش میکروب شناسی
22 هلنا دوائی فر کارشناس بخش میکروب شناسی
23 ناهید میری  کارشناس بخش میکروب شناسی
24 سید شهاب الدین علوی کارشناس بخش میکروب شناسی
25 فرحناز کشوری فرد کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
26 انسی ابراهیمی ثانی کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
27 نیلوفر رضایی کارشناس بخش شیمی
28 زینب کشتاسبی کارشناس بخش شیمی
29 شیوا شاهی کارشناس بخش شیمی
30 معصومه میرزازاده مسئول بخش شیمی مواد غذایی
31 جاثیه جهانی کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

 

  • 1404/07/08 - 14:25
  • - تعداد بازدید: 114
  • - تعداد بازدید کنندگان: 112
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

روز جهانی قلب 8 مهر ماه 29 Sep

معاونت غذا و دارو بر ضرورت آگاهی بخشی و پیشگیری از بیماری‌های قلبی در روز جهانی قلب تاکید کرد.

358438.mp3 روز جهانی قلب 8 مهر ماه 29 Sep

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، هم‌زمان با ۸ مهرماه (۲۹ سپتامبر) روز جهانی قلب، این معاونت بر اهمیت آگاهی‌بخشی عمومی و نقش پیشگیری در ارتقای سلامت جامعه تأکید کرد. این روز فرصتی ارزشمند برای افزایش آگاهی و ترغیب به پیشگیری و تشخیص زودهنگام بیماری‌های قلبی به شمار می‌آید.

قلب، به‌عنوان یکی از حیاتی‌ترین اندام‌های بدن، وظیفه پمپاژ خون و رساندن اکسیژن به سایر اعضا را بر عهده دارد. بیماری‌های قلبی‌عروقی می‌توانند افراد را در هر سن و با هر شرایط اجتماعی و اقتصادی تحت تأثیر قرار دهند؛ ازاین‌رو آگاهی‌بخشی عمومی در این زمینه ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است. از عوامل خطر مهم در بروز این بیماری‌ها می‌توان به دیابت، فشار خون بالا، اضافه وزن و… اشاره کرد. بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، بیماری‌های قلبی‌عروقی سالانه جان بیش از ۲۰ میلیون نفر را در سراسر جهان می‌گیرند.

با انتخاب سبک زندگی سالم، مدیریت استرس، داشتن خواب کافی، مصرف بیشتر فیبر، ماهی و غلات کامل، استفاده از مکمل‌های حاوی امگا ۳، انجام فعالیت بدنی منظم، کنترل وزن، ترک دخانیات و الکل، کاهش مصرف نمک، شیرینی‌جات، نوشابه و کافئین و همچنین انجام چکاپ‌های دوره‌ای، می‌توان از ابتلا به بیماری‌های قلبی پیشگیری کرده و از یک زندگی سالم‌تر، طولانی‌تر و باکیفیت‌تر برخوردار شد.

این گزارش با همکاری واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو تهیه شده است.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 358438
:
کلیدواژه ها
عباس نوریان
خبرنگار

عباس نوریان

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings