اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

ردیف نام و نام خانوادگی مدیریت/گروه/بخش
1 فریبا ابراهیمی مدیر آزمایشگاه
2 مهشید اصغری  مسئول دفتر
3 فیروزه نظری معاون فنی آزمایشگاه و مسئول بخش سم شناسی
4 الهه سادات علوی رضوی راوری کارشناس بخش سم شناسی
5 علیرضا نظامی کارشناس بخش سم شناسی
6 عالیه حسن زاده کارشناس بخش سم شناسی
7 ستوده رسول زاده کارشناس بخش سم شناسی
8 آتکه صفری کارشناس بخش سم شناسی
9 زینب سیاه مرز کوهی کارشناس بخش سم شناسی
10 مهدیه رحیمی کارشناس بخش سم شناسی
11 راحله خلیلی  پذیرش نمونه
12 حکیمه قانون نیریزی  کارشناس آزمایشگاه بخش QA
13 اکبر عباسپور  مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
14 غزل لعل نور کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
15 الهه شریفی کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
16 مریم پاروئی مسئول آزمایشگاه دارو
17 انسیه گرجی کارشناس بخش دارو
18 طناز زبردست کارشناس بخش دارو
19 پریسا حسین پور کارشناس بخش دارو
20 پیمان غلام نژاد مسئول بخش میکروب شناسی
21 محمد رضا شیرمحمدی کارشناس مسئول آزمایشگاه  بخش میکروب شناسی
22 هلنا دوائی فر کارشناس بخش میکروب شناسی
23 ناهید میری  کارشناس بخش میکروب شناسی
24 سید شهاب الدین علوی کارشناس بخش میکروب شناسی
25 فرحناز کشوری فرد کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
26 انسی ابراهیمی ثانی کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
27 نیلوفر رضایی کارشناس بخش شیمی
28 زینب کشتاسبی کارشناس بخش شیمی
29 شیوا شاهی کارشناس بخش شیمی
30 معصومه میرزازاده مسئول بخش شیمی مواد غذایی
31 جاثیه جهانی کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

 

  • 1404/08/24 - 12:56
  • - تعداد بازدید: 95
  • - تعداد بازدید کنندگان: 92
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

روز جهانی دیابت؛ تأکید بر آگاهی و پیشگیری

هم‌زمان با 23 مهر (14 نوامبر)، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران بر اهمیت آگاهی‌بخشی عمومی درباره دیابت تأکید کرد. این معاونت بر نقش پیشگیری، تشخیص زودهنگام و مدیریت بیماری در ارتقای سلامت جامعه تأکید ویژه دارد. روز جهانی دیابت فرصتی است تا مردم با علائم، عوامل خطر و روش‌های کنترل این بیماری آشنا شوند. همچنین، رعایت سبک زندگی سالم به عنوان مهم‌ترین راهکار پیشگیری مورد توجه قرار گرفته است.

362023.mp3 روز جهانی دیابت؛ تأکید بر آگاهی و پیشگیری

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، هم‌زمان با روز جهانی دیابت، این معاونت بر ضرورت افزایش آگاهی عمومی نسبت به دیابت و مدیریت علائم آن تأکید کرد. هدف از این روز، ارتقای دانش عمومی درباره پیشگیری، تشخیص به موقع و کنترل بیماری است.

 

سازمان بهداشت جهانی تخمین می‌زند بیش از ۴۲۲ میلیون نفر در سراسر جهان به دیابت مبتلا هستند و در ایران نیز حدود ۷ تا ۱۰ میلیون نفر با این بیماری زندگی می‌کنند. این آمار با توجه به سبک زندگی کم‌تحرک، افزایش وزن و رژیم غذایی ناسالم همچنان در حال افزایش است.

 

کنترل دقیق قند خون در بیماران دیابتی اهمیت بالایی دارد، زیرا آن‌ها در معرض خطر بالاتر ابتلا به بیماری‌های قلبی، ایسکمی خاموش، عفونت‌های حین جراحی و مرگ و میر هستند. بسیاری از بیماران برای مدیریت بیماری خود به داروهای خوراکی نیاز دارند و پایش منظم گلوکز خون بخش جدایی‌ناپذیر مراقبت از دیابت است.

 

داروهای دیابت بسته به نوع، با روش‌های مختلفی قند خون را کنترل می‌کنند. به عنوان مثال، متفورمین با کاهش تولید گلوکز در کبد و افزایش حساسیت سلول‌ها به انسولین، به کنترل قند خون کمک می‌کند. شایع‌ترین عوارض این دارو شامل تهوع، استفراغ و اسهال است که معمولاً با گذشت زمان بدن نسبت به آن‌ها تحمل پیدا می‌کند.

 

مصرف برخی ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند ویتامین‌های B6، B12، B9، C، D، کروم و روی نیز می‌تواند در بهبود کیفیت زندگی بیماران دیابتی مؤثر باشد.

 

پیروی از برنامه غذایی سالم، حفظ وزن در محدوده سلامت، انجام فعالیت بدنی منظم، پرهیز از مصرف الکل و عدم استعمال دخانیات از جمله راهکارهای مؤثر در پیشگیری از ابتلا به دیابت محسوب می‌شوند.

 

این گزارش با همکاری واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو تهیه شده است.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 362023
:
کلیدواژه ها
عباس نوریان
خبرنگار

عباس نوریان

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings