اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

ردیف نام و نام خانوادگی مدیریت/گروه/بخش
1 فریبا ابراهیمی مدیر آزمایشگاه
2 مهشید اصغری  مسئول دفتر
3 فیروزه نظری معاون فنی آزمایشگاه و مسئول بخش سم شناسی
4 الهه سادات علوی رضوی راوری کارشناس بخش سم شناسی
5 علیرضا نظامی کارشناس بخش سم شناسی
6 عالیه حسن زاده کارشناس بخش سم شناسی
7 ستوده رسول زاده کارشناس بخش سم شناسی
8 آتکه صفری کارشناس بخش سم شناسی
9 زینب سیاه مرز کوهی کارشناس بخش سم شناسی
10 مهدیه رحیمی کارشناس بخش سم شناسی
11 راحله خلیلی  پذیرش نمونه
12 حکیمه قانون نیریزی  کارشناس آزمایشگاه بخش QA
13 اکبر عباسپور  مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
14 غزل لعل نور کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
15 الهه شریفی کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
16 مریم پاروئی مسئول آزمایشگاه دارو
17 انسیه گرجی کارشناس بخش دارو
18 طناز زبردست کارشناس بخش دارو
19 پریسا حسین پور کارشناس بخش دارو
20 پیمان غلام نژاد مسئول بخش میکروب شناسی
21 محمد رضا شیرمحمدی کارشناس مسئول آزمایشگاه  بخش میکروب شناسی
22 هلنا دوائی فر کارشناس بخش میکروب شناسی
23 ناهید میری  کارشناس بخش میکروب شناسی
24 سید شهاب الدین علوی کارشناس بخش میکروب شناسی
25 فرحناز کشوری فرد کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
26 انسی ابراهیمی ثانی کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
27 نیلوفر رضایی کارشناس بخش شیمی
28 زینب کشتاسبی کارشناس بخش شیمی
29 شیوا شاهی کارشناس بخش شیمی
30 معصومه میرزازاده مسئول بخش شیمی مواد غذایی
31 جاثیه جهانی کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

 

  • 1404/06/24 - 06:49
  • - تعداد بازدید: 138
  • - تعداد بازدید کنندگان: 135
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

دوره آموزشی اصول ایمنی و پیشگیری از حوادث

دوره آموزشی اصول ایمنی برای ارتقای فرهنگ پیشگیری از حوادث در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

357153.mp3 دوره آموزشی اصول ایمنی و پیشگیری از حوادث

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دوره آموزشی اصول ایمنی برای ارتقای فرهنگ پیشگیری از حوادث در سالن کنفرانس این معاونت برگزار شد.

 

این دوره با هدف ارتقای سطح آگاهی کارکنان نسبت به مبانی ایمنی، روش‌های پیشگیری از حوادث و نحوه استفاده صحیح از تجهیزات حفاظتی طراحی و اجرا گردید.

 

در جریان برگزاری، مباحث متنوعی از جمله آموزش اصول فردی و گروهی در حوزه ایمنی، ضرورت استفاده از تجهیزات حفاظتی نظیر ماسک، دستکش ضد مواد شیمیایی، عینک و محافظ صورت، و همچنین راهکارهای پیشگیری از حوادث شایع مانند آتش‌سوزی، برق‌گرفتگی و انتشار مواد شیمیایی مورد تأکید قرار گرفت.

 

افزایش آمادگی در مواجهه با شرایط اضطراری از طریق مانورهای اطفای حریق و کمک‌های اولیه و نیز دفع اصولی پسماندهای شیمیایی و میکروبی با هدف حفاظت از محیط زیست، از دیگر محورهای آموزشی این برنامه بود.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 357153
:
کلیدواژه ها
عباس نوریان
خبرنگار

عباس نوریان

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings