اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

14

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

15

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

16

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

17

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

18

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

19

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

20

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

21

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

22

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

23

مسئول دفتر

مهشید اصغری

24

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

25

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

26

کارشناس بخش شیمی

نیلوفر رضایی

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

الهه شریفی

28

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

29

 

 

  • 1402/07/04 - 11:44
  • - تعداد بازدید: 578
  • - تعداد بازدید کنندگان: 495
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
دهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی

دهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی در سال1402 برگزار گردید

دهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی بررسی و صدور پروانه های بهداشتی و مجوزهای ورود مواد اولیه و فرآیند شده مواد غذایی آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران در چهارم مهر ماه سال 1402 برگزار گردید.

20495.mp3 دهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی در سال1402 برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو:

کمیسیون فنی و قانونی بررسی و صدور پروانه های بهداشتی و مجوزهای ورود مواد اولیه و فرآیند شده مواد غذایی آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور اعضا روز سه شنبه 1402/07/04در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو برگزار گردید.

  1. پرونده های غذایی ، آشامیدنی :

        تعداد  32   مورد پرونده، شامل 4  فقره پرونده صدور پروانه بهره برداری ، 7 فقره پرونده صدور پروانه ساخت ( 16 مورد پروانه ساخت ) و همچنین5 فقره پرونده متفرقه مورد بحث و بررسی قرار گرفت .

  1. پرونده های آرایشی و بهداشتی:

       تعداد  28   مورد پرونده، شامل فقره پرونده صدور و تمدید پروانه مسئول فنی ، 2 فقره پرونده صدورو اصلاح پروانه ساخت ( 23 مورد پروانه ساخت )  مورد بحث و بررسی قرار گرفت .

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 20495
:
محمد اژدری
خبرنگار

محمد اژدری

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings