اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

ردیف نام و نام خانوادگی مدیریت/گروه/بخش
1 فریبا ابراهیمی مدیر آزمایشگاه
2 مهشید اصغری  مسئول دفتر
3 فیروزه نظری معاون فنی آزمایشگاه و مسئول بخش سم شناسی
4 الهه سادات علوی رضوی راوری کارشناس بخش سم شناسی
5 علیرضا نظامی کارشناس بخش سم شناسی
6 عالیه حسن زاده کارشناس بخش سم شناسی
7 ستوده رسول زاده کارشناس بخش سم شناسی
8 آتکه صفری کارشناس بخش سم شناسی
9 زینب سیاه مرز کوهی کارشناس بخش سم شناسی
10 مهدیه رحیمی کارشناس بخش سم شناسی
11 راحله خلیلی  پذیرش نمونه
12 حکیمه قانون نیریزی  کارشناس آزمایشگاه بخش QA
13 اکبر عباسپور  مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
14 غزل لعل نور کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
15 الهه شریفی کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
16 مریم پاروئی مسئول آزمایشگاه دارو
17 انسیه گرجی کارشناس بخش دارو
18 طناز زبردست کارشناس بخش دارو
19 پریسا حسین پور کارشناس بخش دارو
20 پیمان غلام نژاد مسئول بخش میکروب شناسی
21 محمد رضا شیرمحمدی کارشناس مسئول آزمایشگاه  بخش میکروب شناسی
22 هلنا دوائی فر کارشناس بخش میکروب شناسی
23 ناهید میری  کارشناس بخش میکروب شناسی
24 سید شهاب الدین علوی کارشناس بخش میکروب شناسی
25 فرحناز کشوری فرد کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
26 انسی ابراهیمی ثانی کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
27 نیلوفر رضایی کارشناس بخش شیمی
28 زینب کشتاسبی کارشناس بخش شیمی
29 شیوا شاهی کارشناس بخش شیمی
30 معصومه میرزازاده مسئول بخش شیمی مواد غذایی
31 جاثیه جهانی کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

 

  • 1404/06/17 - 09:16
  • - تعداد بازدید: 174
  • - تعداد بازدید کنندگان: 172
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

تغذیه سالم دانش‌آموزان، سلامت و یادگیری بهتر

توصیه‌های معاونت غذا و دارو هم‌زمان با بازگشایی مدارس برای تغذیه سالم دانش‌آموزان در ارتقای سلامت و عملکرد تحصیلی

355864.mp3 تغذیه سالم دانش‌آموزان، سلامت و یادگیری بهتر

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، هم‌زمان با بازگشایی مدارس، این معاونت بر اهمیت آگاهی‌بخشی درباره تغذیه سالم دانش‌آموزان و نقش آن در ارتقای سلامت جامعه تأکید کرد.

 

تحقیقات نشان می‌دهد تغذیه دانش‌آموزان می‌تواند به شدت بر عملکرد تحصیلی آن‌ها تأثیرگذار باشد و نقش کلیدی در حفظ سلامت و هوشیاری آن‌ها داشته باشد. کودکان به مواد غذایی متنوعی نیاز دارند که نیازهای رشد فیزیکی، جسمی و ذهنی آن‌ها را تأمین کند. وعده صبحانه از نظر متخصصان تغذیه همواره مهم‌ترین وعده غذایی محسوب می‌شود و باید شامل ترکیبی از کربوهیدرات، پروتئین و چربی‌های سالم باشد. برای تهیه یک صبحانه سالم و متعادل، می‌توان از موادی مانند نان سبوس‌دار، تخم‌مرغ، لبنیات کم‌چرب و میوه‌های تازه استفاده کرد.

 

در تمام وعده‌های غذایی باید از تمامی گروه‌های مواد غذایی مانند سبزیجات، میوه‌ها، کربوهیدرات‌ها و پروتئین‌ها استفاده شود. پروتئین‌ها برای رشد و ترمیم بافت‌های بدن، کربوهیدرات‌ها به عنوان منبع اصلی انرژی، ویتامین‌ها و مواد معدنی برای عملکرد صحیح سیستم‌های مختلف بدن و چربی‌های سالم برای تأمین انرژی و حمایت از عملکرد مغزی ضروری‌اند و در اولویت‌های تغذیه دانش‌آموزان قرار دارند.

 

همچنین میان‌وعده‌ها نقش مهمی در حفظ سطح انرژی و هوشیاری دانش‌آموزان در طول روز دارند. انتخاب میان‌وعده‌های سالم و مغذی مانند میوه‌های خشک شده که منبع غنی فیبر و انرژی هستند، آب‌میوه‌های تازه و طبیعی، سبزیجات تازه، آجیل و لبنیات کم‌چرب می‌تواند به دانش‌آموزان کمک کند تا از کاهش انرژی در طول روز جلوگیری کنند. سبزیجاتی مانند گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای و میوه‌هایی مانند پرتقال، لیموشیرین، لیموترش، توت‌فرنگی و کیوی به علت داشتن ویتامین C برای بهبود کارکرد ذهنی و آرامش دانش‌آموزان توصیه می‌شوند. ویتامین‌های گروه D نیز در افزایش آرامش و تقویت حافظه مؤثرند و در جوانه‌ها، غلات سبوس‌دار، حبوبات، شیر و لبنیات، گوشت قرمز و تخم‌مرغ به مقدار فراوان یافت می‌شوند.

 

این گزارش با همکاری واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو تهیه شده است.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 355864
:
کلیدواژه ها
عباس نوریان
خبرنگار

عباس نوریان

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings