اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

آیسان عطایی

14

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

15

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

16

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

17

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

18

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

19

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

20

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

21

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

22

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

23

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

24

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

مهشید اصغری

25

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

26

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نیلوفر رضایی

28

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

مهران پورقاز

29

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

30

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

علیرضا معمار زاده

31

مسئول دفتر

حنیفه ایری

32

 

 

  • 1402/12/22 - 11:47
  • - تعداد بازدید: 180
  • - تعداد بازدید کنندگان: 163
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
کمیته FSMS

تشکیل جلسه کمیته FSMSمعاونت غذا ودارو

روز سه شنبه1402/12/22کمیته ارزیابی سیستم های ایمنی مواد غذایی در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو تشکیل گردید.

330015.mp3 تشکیل جلسه کمیته FSMSمعاونت غذا ودارو

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو:کمیته ارزیابی سیستم های ایمنی  مواد غذایی (FSMS)جهت بررسی در خواست های اخذ گواهینامه های HACCPوISO22000 واحدهای تولیدی موادغذایی در روز سه شنبه  مورخ 1402/12/21برگزار گردید.

تعداد 6پرونده متقاضی استفاده از لوگوHACCPوISO22000مورد ارزیابی قرارگرفت.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 330015
:
کلیدواژه ها
محمد اژدری
خبرنگار

محمد اژدری

تصاویر

Template settings