معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛
برگزاری کارگاه تخصصی آشنایی سامانه ثبت فرآورده های غذایی و آشامیدنی
کارگاه تخصصی سامانه ثبت فرآورده های غذایی و آشامیدنی (پروانه ساخت الکترونیک) در محل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ به منظور آشنایی هرچه بیشتر کارشناسان و مسئولین فنی، کارگاه یکروزهای با محوریت سامانه ثبت فرآوردههای غذایی و آشامیدنی (پروانه ساخت الکترونیک)، توسط کارشناسان اداره کل نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد. در این کارگاه، کارشناسان معاونتهای غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی و همچنین مسئولین فنی واحدهای تولیدی فرآوردههای لبنی، آب آشامیدنی و معدنی و عرقیات گیاهی حضور داشتند.
کامنت