اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

ردیف نام و نام خانوادگی مدیریت/گروه/بخش
1 فریبا ابراهیمی مدیر آزمایشگاه
2 مهشید اصغری  مسئول دفتر
3 فیروزه نظری معاون فنی آزمایشگاه و مسئول بخش سم شناسی
4 الهه سادات علوی رضوی راوری کارشناس بخش سم شناسی
5 علیرضا نظامی کارشناس بخش سم شناسی
6 عالیه حسن زاده کارشناس بخش سم شناسی
7 ستوده رسول زاده کارشناس بخش سم شناسی
8 آتکه صفری کارشناس بخش سم شناسی
9 زینب سیاه مرز کوهی کارشناس بخش سم شناسی
10 مهدیه رحیمی کارشناس بخش سم شناسی
11 راحله خلیلی  پذیرش نمونه
12 حکیمه قانون نیریزی  کارشناس آزمایشگاه بخش QA
13 اکبر عباسپور  مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
14 غزل لعل نور کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
15 الهه شریفی کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
16 مریم پاروئی مسئول آزمایشگاه دارو
17 انسیه گرجی کارشناس بخش دارو
18 طناز زبردست کارشناس بخش دارو
19 پریسا حسین پور کارشناس بخش دارو
20 پیمان غلام نژاد مسئول بخش میکروب شناسی
21 محمد رضا شیرمحمدی کارشناس مسئول آزمایشگاه  بخش میکروب شناسی
22 هلنا دوائی فر کارشناس بخش میکروب شناسی
23 ناهید میری  کارشناس بخش میکروب شناسی
24 سید شهاب الدین علوی کارشناس بخش میکروب شناسی
25 فرحناز کشوری فرد کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
26 انسی ابراهیمی ثانی کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
27 نیلوفر رضایی کارشناس بخش شیمی
28 زینب کشتاسبی کارشناس بخش شیمی
29 شیوا شاهی کارشناس بخش شیمی
30 معصومه میرزازاده مسئول بخش شیمی مواد غذایی
31 جاثیه جهانی کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

 

  • 1403/07/25 - 07:21
  • - تعداد بازدید: 383
  • - تعداد بازدید کنندگان: 338
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
معاونت غذا و دارو

برگزاری کارگاه آموزشی طعم دهنده ها، افزودنی ها و نحوه صدور پروانه های ساخت آن

کارگاه آموزشی طعم دهنده ها، افزودنی ها و نحوه صدور پروانه های ساخت آن در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو با حضور کارشناسان معاونت و شبکه های بهداشت و درمان برگزار گردید .

339473.mp3 برگزاری کارگاه آموزشی طعم دهنده ها، افزودنی ها و نحوه صدور پروانه های ساخت آن

برگزاری کارگاه آموزشی طعم دهنده ها، افزودنی ها و نحوه صدور پروانه های ساخت آن

کارگاه آموزشی طعم دهنده ها، افزودنی ها و نحوه صدور پروانه های ساخت آن در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو با حضور کارشناسان معاونت و شبکه های بهداشت و درمان برگزار گردید .

با توجه به تغییر فرمت و نحوه صدور پروانه های ساخت طعم دهنده ها کارگاه آموزشی مذکور توسط خانم دکتر باقری از کارشناسان سازمان غذا و دارو در این معاونت تشکیل گردید و ضمن انجام پرسش و پاسخ سوالات در این خصوص اطلاعات منابع جهانی افزودنی ها و طعم دهنده ها در اختیار کارشناسان قرار گرفت.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 339473
:
کلیدواژه ها
محسن سالمی
خبرنگار

محسن سالمی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings