اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

ردیف نام و نام خانوادگی مدیریت/گروه/بخش
1 فریبا ابراهیمی مدیر آزمایشگاه
2 مهشید اصغری  مسئول دفتر
3 فیروزه نظری معاون فنی آزمایشگاه و مسئول بخش سم شناسی
4 الهه سادات علوی رضوی راوری کارشناس بخش سم شناسی
5 علیرضا نظامی کارشناس بخش سم شناسی
6 عالیه حسن زاده کارشناس بخش سم شناسی
7 ستوده رسول زاده کارشناس بخش سم شناسی
8 آتکه صفری کارشناس بخش سم شناسی
9 زینب سیاه مرز کوهی کارشناس بخش سم شناسی
10 مهدیه رحیمی کارشناس بخش سم شناسی
11 راحله خلیلی  پذیرش نمونه
12 حکیمه قانون نیریزی  کارشناس آزمایشگاه بخش QA
13 اکبر عباسپور  مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
14 غزل لعل نور کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
15 الهه شریفی کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
16 مریم پاروئی مسئول آزمایشگاه دارو
17 انسیه گرجی کارشناس بخش دارو
18 طناز زبردست کارشناس بخش دارو
19 پریسا حسین پور کارشناس بخش دارو
20 پیمان غلام نژاد مسئول بخش میکروب شناسی
21 محمد رضا شیرمحمدی کارشناس مسئول آزمایشگاه  بخش میکروب شناسی
22 هلنا دوائی فر کارشناس بخش میکروب شناسی
23 ناهید میری  کارشناس بخش میکروب شناسی
24 سید شهاب الدین علوی کارشناس بخش میکروب شناسی
25 فرحناز کشوری فرد کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
26 انسی ابراهیمی ثانی کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
27 نیلوفر رضایی کارشناس بخش شیمی
28 زینب کشتاسبی کارشناس بخش شیمی
29 شیوا شاهی کارشناس بخش شیمی
30 معصومه میرزازاده مسئول بخش شیمی مواد غذایی
31 جاثیه جهانی کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

 

  • 1404/05/08 - 13:01
  • - تعداد بازدید: 185
  • - تعداد بازدید کنندگان: 172
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

برگزاری دوره آموزشی سبک زندگی سالم و اصول تغذیه

برگزاری رویداد برخط آموزشی سبک زندگی سالم و اصول تغذیه در ارتقای سلامت با رویکرد طب ایرانی

353648.mp3 برگزاری دوره آموزشی سبک زندگی سالم و اصول تغذیه

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، رویداد برخط آموزشی با عنوان سبک زندگی سالم و اصول تغذیه در ارتقای سلامت (با آموزه‌های طب ایرانی) توسط اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیر خشک این معاونت برگزار شد.

 

دکتر تقوی شیرازی، متخصص طب ایرانی و عضو هیأت علمی دانشگاه، در این رویداد به تشریح اصول شش‌گانه حفظ سلامت با تمرکز بر نقش تغذیه در طب ایرانی پرداخت.

 

این برنامه با هدف ارتقای سطح آگاهی و توانمندسازی کارشناسان معاونت غذا و دارو و شبکه‌های بهداشت و درمان تحت پوشش اجرا شد.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 353648
:
کلیدواژه ها
عباس نوریان
خبرنگار

عباس نوریان

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings