اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

ردیف نام و نام خانوادگی مدیریت/گروه/بخش
1 فریبا ابراهیمی مدیر آزمایشگاه
2 مهشید اصغری  مسئول دفتر
3 فیروزه نظری معاون فنی آزمایشگاه و مسئول بخش سم شناسی
4 الهه سادات علوی رضوی راوری کارشناس بخش سم شناسی
5 علیرضا نظامی کارشناس بخش سم شناسی
6 عالیه حسن زاده کارشناس بخش سم شناسی
7 ستوده رسول زاده کارشناس بخش سم شناسی
8 آتکه صفری کارشناس بخش سم شناسی
9 زینب سیاه مرز کوهی کارشناس بخش سم شناسی
10 مهدیه رحیمی کارشناس بخش سم شناسی
11 راحله خلیلی  پذیرش نمونه
12 حکیمه قانون نیریزی  کارشناس آزمایشگاه بخش QA
13 اکبر عباسپور  مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
14 غزل لعل نور کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
15 الهه شریفی کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
16 مریم پاروئی مسئول آزمایشگاه دارو
17 انسیه گرجی کارشناس بخش دارو
18 طناز زبردست کارشناس بخش دارو
19 پریسا حسین پور کارشناس بخش دارو
20 پیمان غلام نژاد مسئول بخش میکروب شناسی
21 محمد رضا شیرمحمدی کارشناس مسئول آزمایشگاه  بخش میکروب شناسی
22 هلنا دوائی فر کارشناس بخش میکروب شناسی
23 ناهید میری  کارشناس بخش میکروب شناسی
24 سید شهاب الدین علوی کارشناس بخش میکروب شناسی
25 فرحناز کشوری فرد کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
26 انسی ابراهیمی ثانی کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
27 نیلوفر رضایی کارشناس بخش شیمی
28 زینب کشتاسبی کارشناس بخش شیمی
29 شیوا شاهی کارشناس بخش شیمی
30 معصومه میرزازاده مسئول بخش شیمی مواد غذایی
31 جاثیه جهانی کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

 

  • 1402/07/29 - 10:15
  • - تعداد بازدید: 777
  • - تعداد بازدید کنندگان: 694
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
برگراری دوره کالیبراسیون عمومی

برگزاری دوره آموزشی اندازه گیری و کالیبراسیون عمومی

دوره جامع « اندازه گیری و کالیبراسیون عمومی » در معاونت غذا و دارو با همکاری مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران به منظور آشنایی با اصول اندازه گیری و انواع آن برگزار گردید.

21701.mp3 برگزاری دوره آموزشی اندازه گیری و کالیبراسیون عمومی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو:دوره جامع  « اندازه گیری و کالیبراسیون عمومی » در تاریخ 26 مهر ماه  در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران به منظور آشنایی با اصول اندازه گیری و انواع آن، برای درک و یادگیری و بررسی جایگاه کالیبراسیون درسیستم های مدیریت کیفیت برگزار گردید. هدف از برگزاری این دوره آموزشی مهارت آموزی و تسلط کارشناسان تجهیزات پزشکی و آشنایی آنان با اصول اولیه کالیبراسیون و تجهیزات آن بوده است که این دوره تخصصی پایه بررسی جایگاه کالیبراسیون درسیستم های مدیریت کیفیت،تعاریف و اصطلاحات اندازه گیری،اندازه شناسی،کنترل تجهیزات بازرسی و اندازه گیری آزمون،تعیین زمان کالیبراسیون دوره ایی به فراگیران آموزش داده شد.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 21701
:
محمد اژدری
خبرنگار

محمد اژدری

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings