اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

ردیف نام و نام خانوادگی مدیریت/گروه/بخش
1 فریبا ابراهیمی مدیر آزمایشگاه
2 مهشید اصغری  مسئول دفتر
3 فیروزه نظری معاون فنی آزمایشگاه و مسئول بخش سم شناسی
4 الهه سادات علوی رضوی راوری کارشناس بخش سم شناسی
5 علیرضا نظامی کارشناس بخش سم شناسی
6 عالیه حسن زاده کارشناس بخش سم شناسی
7 ستوده رسول زاده کارشناس بخش سم شناسی
8 آتکه صفری کارشناس بخش سم شناسی
9 زینب سیاه مرز کوهی کارشناس بخش سم شناسی
10 مهدیه رحیمی کارشناس بخش سم شناسی
11 راحله خلیلی  پذیرش نمونه
12 حکیمه قانون نیریزی  کارشناس آزمایشگاه بخش QA
13 اکبر عباسپور  مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
14 غزل لعل نور کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
15 الهه شریفی کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
16 مریم پاروئی مسئول آزمایشگاه دارو
17 انسیه گرجی کارشناس بخش دارو
18 طناز زبردست کارشناس بخش دارو
19 پریسا حسین پور کارشناس بخش دارو
20 پیمان غلام نژاد مسئول بخش میکروب شناسی
21 محمد رضا شیرمحمدی کارشناس مسئول آزمایشگاه  بخش میکروب شناسی
22 هلنا دوائی فر کارشناس بخش میکروب شناسی
23 ناهید میری  کارشناس بخش میکروب شناسی
24 سید شهاب الدین علوی کارشناس بخش میکروب شناسی
25 فرحناز کشوری فرد کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
26 انسی ابراهیمی ثانی کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
27 نیلوفر رضایی کارشناس بخش شیمی
28 زینب کشتاسبی کارشناس بخش شیمی
29 شیوا شاهی کارشناس بخش شیمی
30 معصومه میرزازاده مسئول بخش شیمی مواد غذایی
31 جاثیه جهانی کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

 

  • 1404/09/09 - 09:16
  • - تعداد بازدید: 129
  • - تعداد بازدید کنندگان: 102
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

بازدید معاون غذا و دارو از کارخانه کاله تهران

معاون غذا و دارو دانشگاه از خطوط تولید و کنترل کیفیت کارخانه کاله تهران بازدید و جزئیات فرآیندهای نظارتی، وضعیت مواد اولیه، شیوه‌های قرنطینه و استانداردهای رعایت‌شده در تولید فرآورده‌های لبنی را بررسی کرد. در این بازدید، پایبندی به ضوابط سازمان غذا و دارو و گسترش تعاملات آموزشی میان کارخانه و دانشگاه به‌عنوان گامی مؤثر در ارتقای دانش تخصصی و بهبود کیفیت محصولات مورد تأکید قرار گرفت.

363063.mp3 بازدید معاون غذا و دارو از کارخانه کاله تهران

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر محمدمهدی مجاهدیان، معاون غذا و دارو در این بازدید با حضور در خطوط مختلف تولید و کنترل کیفیت کارخانه کاله تهران، جزئیات فرآیندهای نظارتی، وضعیت مواد اولیه، شیوه‌های قرنطینه و استانداردهای به‌کاررفته در تولید فرآورده‌های لبنی را با دقت بررسی کرد. در این رویداد، دکتر بارانی، مدیر اداره غذا و آشامیدنی و آرایشی‌بهداشتی معاونت غذا و دارو نیز همراه بود.

دکتر مجاهدیان در جریان ارزیابی واحدهای تخصصی شرکت، رعایت استانداردهای ملی و الزامات سازمان غذا و دارو را پایه اعتماد عمومی به محصولات لبنی دانست و تأکید کرد که حفظ این استانداردها تنها با نظارت مستمر، شفافیت کامل و به‌روزرسانی روش‌های کنترل کیفیت امکان‌پذیر است. وی همچنین توسعه و گسترش همکاری‌ها در حوزه‌های آموزشی میان کارخانه کاله تهران و دانشگاه علوم پزشکی ایران را از اقدامات مهم و مؤثر در ارتقای دانش تخصصی و بهبود کیفیت فرآورده‌های غذایی عنوان کرد.

وی ضمن گفت‌وگو با مدیران فنی کاله، اجرای سیاست‌های سلامت‌محور، مدیریت ریسک در زنجیره تأمین و ارتقای فرآیندهای پایش را از اولویت‌های مهم معاونت غذا و دارو معرفی کرد و همکاری نزدیک مجموعه‌های تولیدی با دانشگاه علوم پزشکی ایران را عامل مهم افزایش کیفیت و عدالت در دسترسی به محصولات سالم دانست.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 363063
:
کلیدواژه ها
عباس نوریان
خبرنگار

عباس نوریان

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings