اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

ردیف نام و نام خانوادگی مدیریت/گروه/بخش
1 فریبا ابراهیمی مدیر آزمایشگاه
2 مهشید اصغری  مسئول دفتر
3 فیروزه نظری معاون فنی آزمایشگاه و مسئول بخش سم شناسی
4 الهه سادات علوی رضوی راوری کارشناس بخش سم شناسی
5 علیرضا نظامی کارشناس بخش سم شناسی
6 عالیه حسن زاده کارشناس بخش سم شناسی
7 ستوده رسول زاده کارشناس بخش سم شناسی
8 آتکه صفری کارشناس بخش سم شناسی
9 زینب سیاه مرز کوهی کارشناس بخش سم شناسی
10 مهدیه رحیمی کارشناس بخش سم شناسی
11 راحله خلیلی  پذیرش نمونه
12 حکیمه قانون نیریزی  کارشناس آزمایشگاه بخش QA
13 اکبر عباسپور  مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
14 غزل لعل نور کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
15 الهه شریفی کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
16 مریم پاروئی مسئول آزمایشگاه دارو
17 انسیه گرجی کارشناس بخش دارو
18 طناز زبردست کارشناس بخش دارو
19 پریسا حسین پور کارشناس بخش دارو
20 پیمان غلام نژاد مسئول بخش میکروب شناسی
21 محمد رضا شیرمحمدی کارشناس مسئول آزمایشگاه  بخش میکروب شناسی
22 هلنا دوائی فر کارشناس بخش میکروب شناسی
23 ناهید میری  کارشناس بخش میکروب شناسی
24 سید شهاب الدین علوی کارشناس بخش میکروب شناسی
25 فرحناز کشوری فرد کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
26 انسی ابراهیمی ثانی کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
27 نیلوفر رضایی کارشناس بخش شیمی
28 زینب کشتاسبی کارشناس بخش شیمی
29 شیوا شاهی کارشناس بخش شیمی
30 معصومه میرزازاده مسئول بخش شیمی مواد غذایی
31 جاثیه جهانی کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

 

  • 1402/09/05 - 11:34
  • - تعداد بازدید: 920
  • - تعداد بازدید کنندگان: 839
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
آموزش نحوه شناسایی محصولات قاچاق

آموزش نحوه شناسایی محصولات قاچاق

آموزش نحوه شناسایی محصولات قاچاق فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل و آشنایی با برچسب اصالت و سلامت کالا در تاریخ 04/09/1402 در سرای محله ساعی (شهرداری منطقه 6)، با حضور کارشناسان اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل این معاونت برگزار گردید.

319537.mp3 آموزش نحوه شناسایی محصولات قاچاق

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو:

       

در راستای گسترش فرهنگ صحیح انتخاب کالا و با هدف مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور، با موضوع "آموزش نحوه شناسایی محصولات قاچاق فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل و آشنایی با برچسب اصالت و سلامت کالا" در تاریخ 04/09/1402 در سرای محله ساعی برگزار گردید.

 

     در این کلاس، کارشناسان اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو به تشریح مباحث زیر پرداخته و در پایان، به پرسش­های شهروندان در زمینه مباحث مطرح شده پاسخ دادند.

  • آشنایی با اقلام مجاز قابل عرضه در عطاری‌ها
  • اطلاع رسانی در زمینه ممنوعیت عرضه و توزیع اقلام مکمل تغذیه ای ـ ورزشی در باشگاه‌های ورزشی
  • اطلاع رسانی درباره مضرات کالاهای وارداتی قاچاق و غیرمجاز
  • بررسی راه‌های شناخت برچسب اصالت تقلبی و اصیل
  • آشنایی با ساختار برچسب اصالت و سلامت کالا
  • آشنایی با سامانه TTAC  و نحوه استعلام اقلام دارویی و مکمل
  • اطلاع رسانی در خصوص نحوه صحیح تهیه اقلام طبیعی، سنتی و مکمل، انواع شیرخشک‌ و غذای ویژه

 

    

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 319537
:
محمد اژدری
خبرنگار

محمد اژدری

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings