معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛
پویش ملی تغذیه سالم
17 آذر الی 30 آذر ماه هفته ملی تغذیه سالم
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم با شعار"روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم" با هدف ارتقا دانش آحاد جامعه در خصوص چربی و روغنهای مصرفی و اصلاح باورهای نادرست و اطلاعات ناکافی مردم از تاریخ ۱۷ لغایت ۳۰ آذرماه برگزار میشود، بر این اساس برای هر روز این دو هفته یک عنوان در نظر گرفته شده است که به شرح زیر است:
روزهای هفته |
تاریخ |
عناوین روزها |
شنبه |
1403/09/17 |
روغن و میزان مورد نیاز روزانه |
یکشنبه |
1403/09/18 |
قلب سالم با مصرف روغن مناسب |
دوشنبه |
1403/09/19 |
نقش رسانه ها در انتخاب روغن مناسب |
سه شنبه |
1403/09/20 |
روغن کانولا، روغن سلامتی |
چهارشنبه |
1403/09/21 |
روغن و باورهای نادرست |
پنجشنبه |
1403/09/22 |
نقش نشانگر تغذیه ای در انتخاب روغن مناسب |
جمعه |
1403/09/23 |
روغن گیاهی یا حیوانی |
شنبه |
1403/09/24 |
روغن سرخکردنی بهترین روغن برای سرخ کردن |
یکشنبه |
1403/09/25 |
مضرات اسید چرب ترانس برای سلامتی |
دوشنبه |
1403/09/26 |
روغن و کنترل وزن |
سه شنبه |
1403/09/27 |
حفظ سلامتی با اصلاح الگوی مصرف روغن |
چهارشنبه |
1403/09/28 |
روغن و ارتباط آن با بیماری های مزمن |
پنجشنبه |
1403/09/29 |
روغن و ارتباط آن با ابتلا به سرطان ها |
جمعه |
1403/09/30 |
روغن و نگهداری و مصرف صحیح آن |
کامنت