دوره آموزشی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی HACCP
دوره آموزشی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی HACCP
در تاریخ 8 الی 9 آبان ماه سال جاری دوره آموزشی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی HACCP در محل سالن اجتماعات معاونت غذا برگزارگردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو: دوره آموزشی " سیستم تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی HACCP " با حضور کارشناسان مواد غذایی معاونت غذا ودارو و شبکه های تابعه ونیز جمعی از مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی در تاریخ 8 الی 9 آبان ماه سال جاری در محل سالن اجتماعات ازساعت 9 الی 12 برگزار گردید. مدرس این دوره آقای افشین حضرتی کارشناس سازمان غذا و دارو بودند .
کامنت