• 1402/08/08 - 10:51
  • - تعداد بازدید: 532
  • - تعداد بازدید کنندگان: 459
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
شناسایی کالاهای قاچاق

کلاس آموزشی نحوه شناسایی کالاهای قاچاق خوراکی و آشامیدنی و آرایشی بهداشتی

کلاس آموزشی تحت عنوان نحوه شناسایی کالاهای قاچاق خوراکی و آشامیدنی و آرایشی بهداشتی(آشنایی با برچسب اصالت و سلامت کالا،و مجوزهای بهداشتی) در تاریخ 1402/08/07 در سرای محله نظامی گنجوی(شهرداری منطقه 6)، با حضور کارشناس این معاونت برگزار گردید

37617.mp3 کلاس آموزشی نحوه شناسایی کالاهای قاچاق خوراکی و آشامیدنی و آرایشی بهداشتی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو:

       

در راستای انجام امور فرهنگی معاونت، کلاس آموزشی تحت عنوان نحوه شناسایی کالاهای قاچاق خوراکی و آشامیدنی و آرایشی بهداشتی(آشنایی با برچسب اصالت و سلامت کالا،و مجوزهای بهداشتی) در تاریخ 07/08/1402 در سرای محله نظامی گنجوی(شهرداری منطقه 6)، با حضور کارشناس این معاونت برگزار گردید. هدف از برگزاری این کلاس آموزشی آشنایی با ساختار برچسب اصالت، و تشخیص کالای قاچاق آرایشی و غذایی بود.

مباحث تشریح شده در این کلاس به شرح ذیل است:

-آشنایی با نحوره کنترل مندرجات اقلام آرایشی و غذایی تولید داخل

-آشنایی با ساختار برچسب اصالت و سلامت کالا

-مضرات کالاهای وارداتی قاچاق و غیر مجاز آرایشی و غذایی

- آشنایی با مفاهیم UID، GTIN، Batch Number، QR Code،TTAC.

-کالاهایی که نیازمند برچسب اصالت هستند.

- بررسی راه های شناخت برچسب اصالت تقلبی و اصیل.

-فرایند بازرسی و تشخیص کالای آرایشی و غذایی وارداتی قاچاق.

-آشنایی با نرم افزار TTAC  

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37617
:
محمد اژدری
خبرنگار

محمد اژدری

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings