معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛
بازدید ازکارخانه لبنیات کاله
در راستای پایش مستمر واحدهای تولیدی؛ مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو از کارخانه فرآوردههای لبنی سولیکو (کاله) بازدید و راهکارهای تسهیل صدور مجوزها ارائه شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، پیرو برنامههای پایش مداوم واحدهای تولیدی و همچنین ممیزی و بازرسی از شبکههای تحت پوشش، دکتر بارانی، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو، از شرکت فرآوردههای لبنی سولیکو (کاله) – سایت تهران – بازدید به عمل آورد.
در جریان این بازدید، جلسهای مشترک با حضور مسئولین فنی خطوط مختلف و مدیریت کارخانه برگزار شد و چالشهای واحد تولیدی در زمینه اخذ مجوزهای بهداشتی از معاونت غذا و دارو مورد بررسی قرار گرفت. با ارائه راهکارهایی در زمینه بهبود روندها، بر ضرورت تسهیل و تسریع فرآیند صدور مجوزها تأکید شد.
در پایان، مدیریت مجموعه تولیدی لبنی کاله ضمن قدردانی از توجه، حمایت و رویکرد مثبت معاونت غذا و دارو در همراهی با صنعت، خواستار ادامه تعاملات و همکاریهای مشترک در راستای ارتقای کیفیت و ایمنی محصولات غذایی کشور شد.
کامنت