• 1402/04/18 - 19:40
  • - تعداد بازدید: 429
  • - تعداد بازدید کنندگان: 353
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران با حضور اساتید ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز ریاست جمهوری برگزار کرد:

کارگاه آموزشی آشنایی با قوانین حقوقی و تعزیراتی کالا های سلامت محور

کارگاه آموزشی " آشنایی با قوانین حقوقی و تعزیراتی کالا های سلامت محور" با حضور اساتید ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز ریاست جمهوری بصورت حضوری و غیرحضوری روز یکشنبه18تیر ماه 1402 درسالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

17398.mp3 کارگاه آموزشی آشنایی با قوانین حقوقی و تعزیراتی کالا های سلامت محور

همزمان با فرا رسیدن 12 تیر ماه سالروز صدور فرمان تاریخی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در خصوص مبارزه همه جانبه با قاچاق کالا و ارز ، کارگاه آموزشی " آشنایی با تکالیف و دستگاه های عضو ستاد مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور و آشنایی با قوانین حقوقی و تعزیراتی کالا های سلامت محور" با حضوردکتر مصطفی پورکاظم شایسته معاون حقوقی و قضایی ، ابوالفضل مژدهی پور معاون مدیرکل دفتر مقررات ،  رضا موسی زاده سرپرست دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز ،  حامد ریاحی رئیس گروه کالای سلامت محور و جواد رحیمی درویش معاون اداره کل قضایی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ریاست جمهوری به صورت حضوری و غیر حضوری روز یکشنبه18تیر ماه 1402 با حضور کارشناسان مرتبط با ادارات نظارت و قاچاق کالاهای سلامت محور برگزار شد.

 

در ابتدا دکتر مهران ولایی معاون غذا و دارو ضمن خوشامدگویی ، به بیان چالش های اجرایی ماده 53 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارزپرداخت . وی رفع موانع اجرایی این قانون  را منوط  بر تدوین دستورالعملی فی مابین وزارت بهداشت و گمرک و ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز دانست و آشنایی هر چه بیشتر کارشناسان با نحوه گزارش نویسی را امری ضروری عنوان کرد.

در ادامه دکتر شایسته معاون حقوقی و قضایی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز ریاست جمهوری،  مبحث قاچاق را ابرچالش برای اقتصاد ایران و فرمان رهبری را نقطه عطف مبارزه با قاچاق کالا و ارز دانست.

وی  با تاکید بر اهمیت قاچاق کالاهای سلامت محور، مبارزه با قاچاق را امری حیثتی خواند .

در ادامه اساتید حاضر به بیان اصول و قوانین مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور از جمله تبصره 4 ماده 18 و ماده 8 قانون در خصوص حمایت قضایی از مجریان قانون  و رفع موانع و چالش های مرتبط با سامانه  TTAC ( رهگیری،  ردیابی و کنترل اصالت فرآورده های سلامت محور)مرتبط با مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور  و  پاسخگویی به سوالات و رفع موانع پرداختند.

در پایان گفتنی است کارگاه حضوری جهت کارشناسان معاونت های غذا و دارو دانشگاه ایران، شهید بهشتی، تهران و البرز در محل سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران و کارگاه غیرحضوری جهت کارشناسان معاونت های غذا و دارو دانشگاه های شیراز، اصفهان، تبریز، مشهد، کردستان، بوشهر، کرمان، آذربایجان شرقی، خوزستان و سیستان و بلوچستان به صورت وبینار تشکیل شد.

 

 

 

 
  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 17398
:
کلیدواژه ها
محسن سالمی
خبرنگار

محسن سالمی

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings