***اسامی کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذائی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی***

اسامی کارشناسان

اسامی کارشناسان ( خانم ها  آقایان )

سمت

دکتر فرهاد بارانی

مدیر اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

دکتر علیرضا حبیبی

معاون اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

مهندس ناهید کاویانی

رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی ( تولید و واردات )

مهندس الهام ابوالقیسی

کارشناس

مهندس علی خیرخواه

کارشناس

مهندس فردخت رهنما

کارشناس

مهندس بنفشه کفشدوز محمدی

کارشناس

مهندس مریم فاطمی

کارشناس

مهندس زهرا اسدنژاد

کارشناس

مهندس محیا عطائی

کارشناس

مهندس عزیز مراد معطری

کارشناس

مهندس مهرداد محمودی

کارشناس

مهندس مهرداد فرخی پور

کارشناس

مهندس سمانه مرتضایی

کارشناس

مهندس ژیلا قاسمی

کارشناس

مهندس مینا حسینی جدی

کارشناس

مهندس آمنه شیرائی کسمائی

کارشناس

مهندس زهره هنری

کارشناس

مهندس آیدا مهرآزی

کارشناس

مهندس عفت ارشد ریاحی

 مسئول اداره نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی

مهندس امیر احسانی

کارشناس

مهندس فاطمه بلالی

کارشناس

مهندس عطاالله صدقی

کارشناس

مهندس پریناز هاشمی

کارشناس

مهندس سمانه محمدزاده

کارشناس


 

 
 

 

  • 1403/09/19 - 08:29
  • - تعداد بازدید: 54
  • - تعداد بازدید کنندگان: 44
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم با شعار روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم

به مناسبت هفته پویش ملی تغذیه سالم

342277.mp3 پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم با شعار روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم

کدام روغن را انتخاب کنیم؟

هنگام خرید روغن مناسب باید به یک سری نکات توجه کرد که این نکات به شرح زیر است:

  • وجود علامت استاندارد بر روی بطری روغن
  • انتخاب روغن هایی که در فروشگاه از نور و حرارت دور بوده اند.
  • چربی اشباع کم
  • ترانس کم حتی صفر البته روغن مایع ترانس ندارد و منظور مواد غذایی یا روغن نیمه جامد است.

انتخاب شما بستگی به نوع استفاده شما دارد، برای مثال:

  • اگر قصد سرخ کردن دارید حتما از روغن هایی استفاده کنید که در برابر حرارت مقاوم هستند (مانند: روغن های سرخ کردنی)
  • حتما در برنامه غذایی هفتگی خود از روغن های حاوی امگا 3 استفاده کنید (مانند: کانولا)
  • از کره حیوانی برای سرخ کردن استفاده نکنید.

روش های نگهداری انواع روغن ها و چربی ها

  • محیط خشک، خنک و دور از نور بهترین انتخاب برای نگهداری روغنها است.
  • ظرف ها حتما دربسته باشند.
  • روغن مصرفی در ظروف شیشه ای تیره و کوچک نگهداری شود.
  • کره بسته بندی شده 1 الی 2 ماه در یخچال و 9 ماه در فریزر قابل نگهداری می باشد.
  • کره باز شده حداکثر تا 2 هفته در یخچال قابل نگهداری می باشد.
  • مارگارین بسته بندی شده 4 الی 5 ماه در یخچال و 1 سال در فریزر قابل نگهداری است.
  • مارگارین باز شده حداکثر تا یک ماه در یخچال قابل نگهداری می باشد.

چگونگی دفع پسماند روغن

به هیچ عنوان روغن استفاده شده را از طریق سینک ظرفشویی بیرون نریزید. خطرناک ترین کار ممکن برای دفع روغن استفاده شده، ریختن آن داخل سینک است زیرا:

  1. موجب گرفتگی در سیستم لوله کشی خانه شما می شود.
  2. اثرات جبران ناپذیری بر محیط زیست می گذارد.
  3. وارد شدن به آب های زیرزمینی و آلوده کردن آنها
  • روغن استفاده شده را در سطل  زباله رها نکنید.
  • روغن استفاده شده را در باغچه و یا خاک نریزید.

بهترین روش ها برای دور ریختن پسماند روغن:

  1. -      صبر کنید تا روغن کاملا خنک شود.
  2. -      آن را در بطری درب بسته بریزید.
  3. -      بطری را در سطل زباله بیندازید.

روش دوم:

  1. -      صبر کنید تا روغن کاملا خنک شود.
  2. -      آن را منجمد کنید.
  3. -      در کیسه جداگانه بیندازید و درب آن را محکم ببندید.
  4. -      کیسه را در سطل زباله بیندازید.
  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 342277
:
کلیدواژه ها
محمد اژدری
خبرنگار

محمد اژدری

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings