لیست اخبار صفحه :45
برگزاري دومين کارگاه آشنايي با الزامات GMP-PIC/S
اداره نظارت و ارزيابي فرآورده هاي طبيعي، سنتي و مکمل دانشگاه برگزار کرد:

برگزاري دومين کارگاه آشنايي با الزامات GMP-PIC/S

روابط عمومي معاونت غذا و دارو  دانشگاه ايران- دومين کارگاه از مجموعه کارگاه­هاي آموزشي آشنايي با الزامات GMP-PIC/S در کارخانه­هاي فرآورده­هاي طبيعي، سنتي و مکمل روز سه شنبه ?? آذرماه سال ???? به صورت وبينار، توسط اداره نظارت و ارزيابي فرآورده­هاي طبيعي، سنتي و مکمل در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران برگزار

ايزوتيازولينون ها و مشتقات آن در صنعت آرايشي و بهداشتي
کارشناس آزمايشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران بررسي کرد:

ايزوتيازولينون ها و مشتقات آن در صنعت آرايشي و بهداشتي

روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران- ايزوتيازولينون يک ترکيب آلي است که برخي از مشتقات آن به طور گسترده به عنوان نگهدارنده و ماده ضد ميکروبي در صنايع مختلف مثل صنايع آرايشي و بهداشتي مورد استفاده قرار مي گيرند. دکتر اکبر عباسپور کارشناس بخش آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران در اين مقاله به  ايزوتيازولينون

برگزاري کارگاه آموزشي تئوري و عملي  روش هاي استخراج و تشخيص رنگ
آزمايشگاه کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران برگزار کرد:

برگزاري کارگاه آموزشي تئوري و عملي روش هاي استخراج و تشخيص رنگ

روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران-در راستاي اجراي اولويت هاي آموزشي مداوم، دوره باز آموزي روشهاي استخراج وتشخيص رنگها، توسط مديريت آزمايشگاه کنترل معاونت غذا و دارو با رعايت کليه پروتکل هاي بهداشتي ??و?? آذر ???? در سالن کنفرانس معاونت وآزمايشگاه شيمي موادغذايي برگزار گرديد.

وبينار فرمولاسيون و کنترل فرآورده هاي دارويي در صنعت
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار کرد:

وبينار فرمولاسيون و کنترل فرآورده هاي دارويي در صنعت

 
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران- وبينار "فرمولاسيون و کنترل فرآورده هاي دارويي در صنعت "  روز چهارشنبه ?? آذر ماه ???? برگزار گرديد.

بيوسنسور ها ابزاري جديد براي اندازه گيري کمي و کيفي
کارشناس آزمايشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران بررسي کرد:

بيوسنسور ها ابزاري جديد براي اندازه گيري کمي و کيفي

روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران-بيوسنسور ها گروهي از حسگرها هستند که به گونه‌اي طراحي شده‌اند تا بتوانند تنها با يک ماده خاص واکنش نشان دهند. نتيجه اين واکنش به صورت پيام‌هايي در مي‌آيد که يک «ريزپردازنده» مي‌تواند آن‌ها را تحليل کند. اين حسگرهاي مختلف، جداي از نوع خود، همگي داراي ساز و کاري م

بيستمين کميسيون فني و قانوني با بررسي104 پرونده
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران برگزار شد:

بيستمين کميسيون فني و قانوني با بررسي104 پرونده

روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران  بيستمين کميسيون فني و قانوني با بررسي???پرونده 

برگزاري  هفتمين کميسيون قانوني ماده 20 امور داروخانه هاي معاونت غذا و دارو  با حضور رئيس دانشگاه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران:

برگزاري هفتمين کميسيون قانوني ماده 20 امور داروخانه هاي معاونت غذا و دارو با حضور رئيس دانشگاه

در هفتمين کميسيون قانوني ماده ?? امور داروخانه ها در سال جاري با حضور رئيس دانشگاه ، معاون غذا و دارو و اعضاي کميسيون به پرونده ??<

تغذيه ي مناسب در شرايط آلودگي هوا
کارشناس اداره نظارت برمواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي:

تغذيه ي مناسب در شرايط آلودگي هوا

روابط عمومي معاونت غذا و دارو ايران- اين روز ها آلودگي هوا ، معضل جدي شهرنشينان است اما کودکان، سالمندان، مادران باردار و مبتلايان به بيماري هاي قلبي ،ريوي بيشتر از ديگران در معرض خطر هستند. در اين مقاله مهندس سمانه محمد زاده کارشناس اداره نظارت بر موادغذايي، آشاميدني آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و دارو به بايد ها ونبايدهاي تغذيه اي در شرايط آلودگي هوا ميپردازد.
 

Template settings