جلسه سلامت و ايمني کالاهاي سلامت محور در در اتاق اصناف برگزار شد
به مناسبت روز جهاني غذا و به منظور آشنايي اصناف با اصالت کالاهاي سلامتمحور جلسهاي با حضور مديران، کارشناسان و بازرسان اصناف ، 23 مهر ماه سال جاري در اتاق اصناف برگزار شد.
254951.mp3
جلسه سلامت و ايمني کالاهاي سلامت محور در در اتاق اصناف برگزار شد
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران : به مناسبت روز جهاني غذا و به منظور آشنايي اصناف با اصالت کالاهاي سلامتمحور جلسهاي با حضور مديران، کارشناسان و بازرسان اصناف ، 23 مهر ماه سال جاري در اتاق اصناف برگزار شد.
در اين جلسه، کارشناس و نماينده اداره نظارت بر مواد خوراکي آشاميدني و آرايشي، بهداشتي معاونت غذا و دارو تهران به ارائه توضيحاتي پيرامون برچسب رهگيري اصالت کالا (برچسب کنترل اصالت و سلامت فرآورده هاي سلامت محور( ،روش هاي بررسي اصالت فراورده ،الزامات برچسب گذاري مواد غذايي ارائه دادند.
در ادامه کارشناس و نماينده اداره نظارت بر مواد خوراکي آشاميدني و آرايشي، بهداشتي معاونت غذا و دارو ايران در خصوص برچسب نشانگر رنگي و ضوابط برچسب گذاري (درج اطلاعات صادقانه و شفاف ، مشخص و قابل فهم ، خوانا و غير قابل پاک شدن )،توضيحاتي ارائه نمودند .
همچنين پيرامون برچسب نشانگر رنگي تغذيه اي (معيار قابل فهم هرسهم، نام محصول، ميزان سهم محصول برچسب گرم يا ميلي ليتر و آرم سيب سلامت، شماره پروانه يهداشتي ساخت )و اينکه به مصرف کننده در موقع خريد کمک ميکند تا بين محصولات و تبليغات نامهاي تجاري انتخاب سالمتر و مناسبتري داشته باشد، براي حاضرين در جلسه توضيحاتي داده شد.
: