• 1395/07/28 - 08:30
  • - تعداد بازدید: 371
  • - تعداد بازدید کنندگان: 371
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

تجليل از کارشناسان برگزيده و 5 واحد توليدي برتر در مراسم روز جهاني غذا توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران

در مراسم روز جهاني غذا از 5واحد توليدي برتر و کارشناسان برگزيده معاونت غذا ودارو دانشگاه ايران و شبکه هاي تحت پوشش اين معاونت، روز سه شنبه 27 مهرماه سال جاري در سالن اجتماعات معاونت ، تجليل شد.

254754.mp3 تجليل از کارشناسان برگزيده و 5 واحد توليدي برتر در مراسم روز جهاني غذا توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران






به گزارش روابط عمومي معاونت غذا ودارودانشگاه ايران:   در مراسم روز جهاني غذا  از 5واحد توليدي برتر و کارشناسان برگزيده معاونت غذا ودارو دانشگاه ايران و شبکه هاي تحت پوشش اين معاونت، روز سه شنبه 27 مهرماه سال جاري در سالن اجتماعات معاونت ، تجليل شد.


در مراسم روز جهاني غذا که با حضور مديران عامل و مسئولين فني  کارخانجات و همچنين مديران و کارشناسان معاونت  و شبکه هاي تحت پوشش برگزار شد، از کارشناسان برگزيده اداره نظارت بر مواد غذايي  معاونت غذا و دارو و شبکه ها و همچنين  5 واحد توليدي برتر تجليل به عمل آمد و به آنها لوح تقدير اهدا گرديد.


در اين مراسم دکتر عليرضا حبيبي مدير اداره نظارت بر مواد غذايي معاونت ضمن عرض خيرم مقدم  و گراميداشت ايام سوگواري ماه محرم گزارشي از عملکرد اداره نظارت بر مواد غذايي و آرايشي و بهداشتي ارائه داد.


در ادامه دکتر مهران  ولايي ، معاون غذا و دارو ، ضمن تقدير از زحمات کليه دست اندرکاران امر غذا ، بر نظارت هر چه بيشتربخصوص در مقابله با بيوتروليسم  و توليد محصولات غذايي سالم تاکيد کرد .  ايشان همچنين درج نشانگر رنگي تغذيه اي و لزوم کاهش مصرف قند و نمک و چربي در محصولات غذايي را از اولويتهاي کاري اين معاونت دانستند و ابراز داشتند کيفيت و سلامت زندگي هر فرد وابستگي تنگاتنگي با کيفيت غذايي مصرفي وي دارد .


معاون غذا و دارو ضمن اشاره به مبحث بيوتروريسم تهديدات ايمني و سلامت غذا، در خصوص  موادغذايي وارداتي هشدار داد و به ابعاد متنوع و پيچيده تهديدات زيستي پرداخت  و گفت :  مديريت ،رصد و پايش صحيح تهديدات حوزه غذا، قطعا  کار آمد خواهد بود.


در اين مراسم توسط مهندس کسمايي و مهندس ناصح کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذايي معاونت، در خصوص اقدامات انجام شده پيرامون سيب سلامت و ارزيابي عملکرد مديريت غذا توضيحاتي ارائه گرديد.

Normal
0




false
false
false

EN-US
X-NONE
AR-SA

























DefSemiHidden="true" DefQFormat="false" DefPriority="99"
LatentStyleCount="267">
UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Normal" />
UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="heading 1" />


















UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Title" />

UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtitle" />
UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Strong" />
UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Emphasis" />
UnhideWhenUsed="false" Name="Table Grid" />

  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 254754
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings