معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران
برگزاري سومين کارگروه نوشابه و نوشيدني مالت در معاونت غذا و دارو
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران - سومين کارگروه نوشابه و نوشيدني مالت با حضور مسئولين فني و مديران تحقيق و توسعه واحدهاي توليدي، دوشنبه 1 بهمن ماه 97
255287.mp3
برگزاري سومين کارگروه نوشابه و نوشيدني مالت در معاونت غذا و دارو
برگزاري سومين کارگروه نوشابه و نوشيدني مالت در معاونت غذا و دارو
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران - سومين کارگروه نوشابه و نوشيدني مالت با حضور مسئولين فني و مديران تحقيق و توسعه واحدهاي توليدي، دوشنبه 1 بهمن ماه 97 با همکاري معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران و شهيد بهشتي در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران برگزار شد.
کارگروه نوشابه و نوشيدني مالت پيرو مصوبه کميته مشاورين استاني ، جهت تدوين و بازنگري ضوابط نوشابه ها و نوشيدني مالت، بررسي مشکلات اين صنعت و ارائه پيشنهاد و راهکاردر جهت اصلاح و رفع آنها با رويکرد ايمني محصولات توليدي تشکيل مي شود.
در سومين جلسه از اين کارگروه ضابطه و استاندارد نوشيدني هاي مالت بررسي و به مسائلي مانند استفاده از شيرين کننده ها،طعم دهنده ها، تجهيزات توليد و لوازم آزمايشگاهي مورد نياز اين واحدهاي توليدي پرداخته و مقرر گرديد موارد مطروحه در قالب پيشنهاد جهت اصلاح ضابطه مربوطه به سازمان غذا و دارو ارسال خواهد گرديد.
در پايان نيز واحدهاي توليدي درخصوص مسائل و مشکلات مربوط به سيستم واردات مواد اوليه مورد نياز به بحث و گفتگو پرداختند و مقرر شد موضوعات مشترک جهت انعکاس به مراجع ذيصلاح ظرف مدت يک هفته به اداره نظارت بر مواد غذايي ،آرايشي و بهداشتي اعلام گردد.
: