بازديد معاونت غذا و دارو از کارخانجات فرآورده هاي گوشتي در راستاي شايعاتي مبني بر استفاده از خمير مرغ و رنگ خوراکي در برخي از فرآورده هاي گوش
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو: باتوجه به حساسيت خاص برخي از محصولات غذايي از جمله فرآورده هاي گوشتي و شايعه استفاده از خميرمرغ و رنگ خوراکي در چنين فرآورده هايي، بازديدي توسط معاون غذا و دارو، مدير اداره نظارت بر مواد غذايي و اکيپ همراه از يکي از کارخانه هاي توليد فرآورده هاي گوشتي صورت گرفت.
254440.mp3
بازديد معاونت غذا و دارو از کارخانجات فرآورده هاي گوشتي در راستاي شايعاتي مبني بر استفاده از خمير مرغ و رنگ خوراکي در برخي از فرآورده هاي گوش
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو: باتوجه به حساسيت خاص برخي از محصولات غذايي از جمله فرآورده هاي گوشتي و شايعه استفاده از خميرمرغ و رنگ خوراکي در چنين فرآورده هايي، بازديدي توسط معاون غذا و دارو، مدير اداره نظارت بر مواد غذايي و اکيپ همراه از يکي از کارخانه هاي توليد فرآورده هاي گوشتي صورت گرفت.
در اين بازديد فني و بهداشتي که از قسمتهاي مختلف کارخانه از جمله انبار ها ، سردخانه ها و خط توليد ، مدارک و مستندات کارخانه صورت گرفت، تخلفي مشاهده نگرديد.
دکتر ولايي معاون غذا و دارو دانشگاه ايران در جلسه اي که با مديرعامل و مسئول فني اين شرکت داشت ضمن اعلام آمادگي اين معاونت در جهت ياري رساندن به کارخانجات تحت پوشش اين دانشگاه در جهت به حداقل رساندن مشکلات موجود درامر توليد و ارتقا کيفيت و سلامت محصولات ارائه شده به دست مردم، چنين بازديد هايي را لازمه بهبود توليد در بازار دانست.
اين بازديد ها بصورت مداوم و دوره اي توسط اکيپ اداره نظارت بر مواد غذايي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران انجام ميگيرد.
در اين بازديد فني و بهداشتي که از قسمتهاي مختلف کارخانه از جمله انبار ها ، سردخانه ها و خط توليد ، مدارک و مستندات کارخانه صورت گرفت، تخلفي مشاهده نگرديد.
دکتر ولايي معاون غذا و دارو دانشگاه ايران در جلسه اي که با مديرعامل و مسئول فني اين شرکت داشت ضمن اعلام آمادگي اين معاونت در جهت ياري رساندن به کارخانجات تحت پوشش اين دانشگاه در جهت به حداقل رساندن مشکلات موجود درامر توليد و ارتقا کيفيت و سلامت محصولات ارائه شده به دست مردم، چنين بازديد هايي را لازمه بهبود توليد در بازار دانست.
اين بازديد ها بصورت مداوم و دوره اي توسط اکيپ اداره نظارت بر مواد غذايي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران انجام ميگيرد.
: