اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

آیسان عطایی

14

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

15

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

16

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

17

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

18

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

19

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

20

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

21

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

22

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

23

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

24

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

مهشید اصغری

25

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

26

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نیلوفر رضایی

28

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

مهران پورقاز

29

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

30

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

علیرضا معمار زاده

31

مسئول دفتر

حنیفه ایری

32

 

 

لیست اخبار صفحه :10
نقش اشتباهات دارویی Medication Error در حفظ و ارتقاء نظام سلامت
نقش اشتباهات دارویی Medication Error در حفظ و ارتقاء نظام سلامت

نقش اشتباهات دارویی Medication Error در حفظ و ارتقاء نظام سلامت

دکتر مهری محمدی مسئول نظارت و پایش فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص نقش اشتباهات دارویی Medication Error در حفظ و ارتقاء نظام بهداشت و سلامت اظهار داشت: بدیهی است حفظ ایمنی و سلامت بیماران یکی از اصول و اهداف اساسی هر نظام بهداشتی و درمانی است و لذا موفقیت هر سیستم بهداشتی درمانی پویا و استاندارد به میزان حفظ و ارتقای ایمنی بیماران بستگی دارد و لذا بروز هر گونه خدشه ای ، منجر به سلب اعتماد بیمارنسبت به نظام بهداشت و درمان خواهد شد.

مهم‌ترین عارضه گیاه‌خوار بودن بروز کمبودهای بالقوه تغذیه‌ای است.
کمبودهای بالقوه تغذیه‌ای، مهم‌ترین عارضه گیاه‌خواری

مهم‌ترین عارضه گیاه‌خوار بودن بروز کمبودهای بالقوه تغذیه‌ای است.

دکتر آزاده رئیس دانا در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: برای آشنایی مردم با گیاه‌خواری، ترویج سبک زندگی سالم بدون گوشت، و مسئولیت‌پذیری اجتماعی، رعایت حقوق حیوانات و حفاظت از محیط زیست، گیاه‌خواری در سال ۱۹۷۷ توسط انجمن گیاه‌خواران آمریکای شمالی(NAVS) به ثبت رسید و مورد توجه قرار گرفت.

جلسه آموزشی بازرسی
جلسه آموزشی بازرسی

جلسه آموزشی بازرسی

روز سه شنبه 1402/08/09 جلسه آموزش بازرسی با حضور کلیه بازرسان و کارشناسان داروخانه های خصوصی، بیمارستانی، شرکتهای پخش و شبکه بهداشت و درمان شهرستانهای تحت نظارت در سالن اجتماعات معاونت برگزار گردید.

Template settings