اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

آیسان عطایی

14

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

15

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

16

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

17

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

18

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

19

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

20

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

21

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

22

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

23

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

24

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

مهشید اصغری

25

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

26

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نیلوفر رضایی

28

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

مهران پورقاز

29

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

30

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

علیرضا معمار زاده

31

مسئول دفتر

حنیفه ایری

32

 

 

  • 1402/07/29 - 10:15
  • - تعداد بازدید: 299
  • - تعداد بازدید کنندگان: 253
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
برگراری دوره کالیبراسیون عمومی

برگزاری دوره آموزشی اندازه گیری و کالیبراسیون عمومی

دوره جامع « اندازه گیری و کالیبراسیون عمومی » در معاونت غذا و دارو با همکاری مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران به منظور آشنایی با اصول اندازه گیری و انواع آن برگزار گردید.

21701.mp3 برگزاری دوره آموزشی اندازه گیری و کالیبراسیون عمومی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو:دوره جامع  « اندازه گیری و کالیبراسیون عمومی » در تاریخ 26 مهر ماه  در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران به منظور آشنایی با اصول اندازه گیری و انواع آن، برای درک و یادگیری و بررسی جایگاه کالیبراسیون درسیستم های مدیریت کیفیت برگزار گردید. هدف از برگزاری این دوره آموزشی مهارت آموزی و تسلط کارشناسان تجهیزات پزشکی و آشنایی آنان با اصول اولیه کالیبراسیون و تجهیزات آن بوده است که این دوره تخصصی پایه بررسی جایگاه کالیبراسیون درسیستم های مدیریت کیفیت،تعاریف و اصطلاحات اندازه گیری،اندازه شناسی،کنترل تجهیزات بازرسی و اندازه گیری آزمون،تعیین زمان کالیبراسیون دوره ایی به فراگیران آموزش داده شد.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 21701
:
محمد اژدری
خبرنگار

محمد اژدری

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings