اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

14

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

15

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

16

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

17

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

18

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

19

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

20

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

21

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

22

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

23

مسئول دفتر

مهشید اصغری

24

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

25

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

26

کارشناس بخش شیمی

نیلوفر رضایی

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

الهه شریفی

28

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

29

 

 

  • 1402/09/05 - 11:34
  • - تعداد بازدید: 564
  • - تعداد بازدید کنندگان: 501
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
آموزش نحوه شناسایی محصولات قاچاق

آموزش نحوه شناسایی محصولات قاچاق

آموزش نحوه شناسایی محصولات قاچاق فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل و آشنایی با برچسب اصالت و سلامت کالا در تاریخ 04/09/1402 در سرای محله ساعی (شهرداری منطقه 6)، با حضور کارشناسان اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل این معاونت برگزار گردید.

319537.mp3 آموزش نحوه شناسایی محصولات قاچاق

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو:

       

در راستای گسترش فرهنگ صحیح انتخاب کالا و با هدف مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور، با موضوع "آموزش نحوه شناسایی محصولات قاچاق فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل و آشنایی با برچسب اصالت و سلامت کالا" در تاریخ 04/09/1402 در سرای محله ساعی برگزار گردید.

 

     در این کلاس، کارشناسان اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو به تشریح مباحث زیر پرداخته و در پایان، به پرسش­های شهروندان در زمینه مباحث مطرح شده پاسخ دادند.

  • آشنایی با اقلام مجاز قابل عرضه در عطاری‌ها
  • اطلاع رسانی در زمینه ممنوعیت عرضه و توزیع اقلام مکمل تغذیه ای ـ ورزشی در باشگاه‌های ورزشی
  • اطلاع رسانی درباره مضرات کالاهای وارداتی قاچاق و غیرمجاز
  • بررسی راه‌های شناخت برچسب اصالت تقلبی و اصیل
  • آشنایی با ساختار برچسب اصالت و سلامت کالا
  • آشنایی با سامانه TTAC  و نحوه استعلام اقلام دارویی و مکمل
  • اطلاع رسانی در خصوص نحوه صحیح تهیه اقلام طبیعی، سنتی و مکمل، انواع شیرخشک‌ و غذای ویژه

 

    

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 319537
:
محمد اژدری
خبرنگار

محمد اژدری

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings