بخش شیمی مواد غذایی آزمایشگاه کنترل موادغذایی آرایشی و بهداشتی

در این بخش کلیه آزمون­های فیزیکو­­شیمیایی مواد غذایی زیر انجام می­شود:

 

  • فرآورده­های لبنی شامل انواع شیر، دوغ، ماست، پنیر، انواع خامه، بستنی و کشک ، شیرخشک، پودر آب پنیر و ...
  • فرآورده­های آردی و غلات شامل آرد، انواع ماکارونی، بیسکویت، کیک و کلوچه، بلغور حجیم شده و ...
  •  فرآورده های گوشتی شامل انواع سوسیس، کالباس، همبرگر و غذاهای پروتئینی آماد، کنسروهای گوشتی و غیر گوشتی و ...
  • فرآورده های قندی شامل تافی، آبنبات، عسل ،قندوشکر  
  • روغن­ها
  • ترشیجات، شوریجات و خشکبار
  • سبزی و میوه تازه، منجمد، خشک و فرآوری شده
  • چاشنی و ادویه
  • زعفران

آزمون­های تخصصی قابل انجام در بخش شیمی مواد غذایی شامل موارد زیر می­باشد:

  • اندازه گیری نگهدارنده­ها شامل سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم
  • اندازه گیری انیدرید سولفورو
  • اندازه گیری ناتامایسین
  • پروفایل اسیدهای چرب و استرول گیاهی
  • بررسی غنی سازی در آرد شامل اندازه گیری مقدار آهن و اسید فولیک
  • بررسی رنگ مصنوعی درفرآورده های غذایی

 

 

 

  • لطفا در تنظیمات صفحه گروه های خبری را جهت نمایش انتخاب نمایید.
Template settings