مناطق شهرداری تحت پوشش : ۲-۵-۶-۹-۱۸-۲۱-۲۲ تهران

  شبکه های بهداشت و درمان تحت پوشش: شهریار-رباط کریم-ملارد-شهرقدس و بهارستان

لیست اخبار صفحه :24
کیفیت خواب و مصرف دخانیات
کارشناسان دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران به مناسبت روز جهانی بدون دخانیات و مبارزه با مواد مخدر بررسی کردند:

کیفیت خواب و مصرف دخانیات

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران: افراد سیگاری در مقایسه با عموم جمعیت از کیفیت خواب پایین تری برخوردار هستند.در این مقاله دکتر ژینا محمودی و دکتر مونا خاک بو کارشناسان اداره داروی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران به بررسی کیفیت خواب و مصرف دخانیات و مقایسه تاثیر ورزش بر بهبود کیفیت خواب در افراد سیگاری و غیرسیگاری می پردازند.

برگزاری دوره آموزشی " توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی "
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:

برگزاری دوره آموزشی " توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی "

با عنایت به نیازسنجی آموزشی سال 1402 ، دوره آموزشی توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی " در روز دوشنبه مورخ 29 خرداد ماه 1402 از ساعت 8 الی 12 در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو با حضور کارشناسان اداره غذا ستاد و شبکه های تابعه و نیز مسئولین فنی واحدهای تولید مواد غذایی حوزه دانشگاه برگزار گردید.

چهارمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 94 پرونده
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:

چهارمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 94 پرونده

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران – چهارمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 94 پرونده ، روز سه شنبه 30 خرداد ماه ۱۴۰2در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

برپایی غرفه در یازدهمین همایش و نمایشگاه مکمل های رژیمی- غذایی
در خرداد ماه 1402 معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار کرد:

برپایی غرفه در یازدهمین همایش و نمایشگاه مکمل های رژیمی- غذایی

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران: غرفه فعالیت های معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در یازدهمین همایش و نمایشگاه مکمل های رژیمی- غذایی برگزار گردید.

افتتاح آزمایشگاه کنترل تجهیزات و ملزومات پزشکی در معاونت غذا و دارو دانشگاه  ایران
با حضور رییس دانشگاه و معاون غذا و دارو انجام شد:

افتتاح آزمایشگاه کنترل تجهیزات و ملزومات پزشکی در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران

آزمایشگاه کنترل تجهیزات و ملزومات پزشکی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه، دکتر مهران ولائی معاون غذا و دارو و فریبا ابراهیمی مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو در روز شنبه۱۳خرداد ماه سال۱۴۰۲ افتتاح شد.

اهمیت باکتری های کلستریدیوم در مواد غذایی
کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه ایران بررسی کرد :

اهمیت باکتری های کلستریدیوم در مواد غذایی

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران- کلستریدیوم بوتولینوم یک باکتری گرم مثبت اسپور دار از جنس کلستریدیوم و عامل بیماری بوتولیسم می باشد. بوتولیسم یک بیماری فلج کننده جدی و نادر است که به وسیله سم حاصل از باکتری کلستریدیوم بوتولینوم ایجاد می شود. در این مقاله مهندس ناهید میری کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه ایران به بررسی اهمیت باکتری های کلستریدیوم در مواد غذایی می پردازد.

سومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی99 پرونده
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:

سومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی99 پرونده

سومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 99پرونده ، روز سه شنبه 2 خرداد ماه ۱۴۰2در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

Template settings