معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران:
گراميداشت هفته جهاني سلامت مردان
MEN'S HEALTH WEEK: 15-21 JUNE 2020
روابط عمومي معاونت غذا و دارودانشگاه ايران-
255645.mp3
گراميداشت هفته جهاني سلامت مردان
گراميداشت هفته جهاني سلامت مردان
روابط عمومي معاونت غذا و دارودانشگاه ايران- از 15 تا 21 ژوئن( برابر با 26 خرداد ماه لغايت يکم تير ماه سال 99 )هفته جهاني سلامت مردان نامگذاري شده است.
دکتر فاطمه فتحي معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران به مناسبت هفته جهاني سلامت مردان گفت : نامگذاري هفته جهاني سلامت مردان از 15 تا 21 ژوئن که مقارن با 26 خرداد ماه لغايت يکم تير ماه در ايران مي باشد، دلالت بر لزوم آگاهي از اهميت سلامت مردان و ترغيب مردان به برخورداري از زندگي طولاني تر و سالم تر دارد. هدف از تعيين اين هفته به نام سلامت مردان، انجام تشويق به فعاليتهايي است براي آگاهي دادن به موضوعات بهداشتي که بر مردان تأثير مي گذارد و تمرکز بر آگاهي رساني مردان است از مشکلي که ممکن است وجود داشته باشد و يا اينکه در آينده رخ دهد .
آگاهي مهمترين رکن است. هرچه مردم آگاهي بيشتري کسب کنند، شجاعت انجام کاري در مورد آن را نيزکسب مي کنند. سال گذشته تمرکز بر روي ديابت در مردان بود. اين بيماري در مردان بسيار بيشتر از زنان رخ مي دهد و مي تواند عوارض را نيز در گروه مردان با سرعت بالاتري نسبت به زنان ايجاد کند. اين بدان معني است که در مواردي مردان به عنوان سرپرست خانواده احتمالاً ممکن است مجبور به قطع عضو شوند و در بدترين حالت نيز، تعداد زيادي از زنان ممکن است بميرند و اين در حاليست که کارهاي زيادي در زمينه تشخيص و مبارزه با ديابت انجام شده است و احتمال ايجاد تغييرات سالم و يا توقف يا تأخير در شروع ديابت زياد است . لذا با آگاه سازي و آموزش ميتوان از اين نوع بيماري ها پيشگيري کرد و با نامگذاري اين هفته به نام سلامت مردان فرصت خوبي براي اطلاع رساني و آموزش فراهم مي شود.
معاون غذا و دارو در راستاي اهميت موضوع سلامت مردان اظهار داشت: اهميت سلامت مردان تا جايي است که در بسياري کشورها "ماه سلامت مردان " با هدف افزايش آگاهي از مشکلات پيشگيري از سلامتي و تشويق به تشخيص زودهنگام و درمان بيماري در مردان و پسران، تعيين شده است. در اين ماه به ارائه دهندگان مراقبت هاي بهداشتي ، سياست گذاران عمومي ، رسانه ها و افراد فرصتي داده مي شود تا مردان و پسران را ترغيب کنند که به دنبال مشاوره هاي منظم پزشکي و درمان زودهنگام بيماريها و آسيب ها باشند.
اطلاع رساني و بررسي هزينه براي آموزش مردان به منظور آگاهي در مورد انتخاب سبک وشيوه زندگي سالم ، انجام ويزيت ها و معاينات منظم و ادواري توسط پزشک ، آموزش سکته هاي مغزي، انواع سرطان (بيضه ، پروستات ، پوست، ريه ، گوارش و...) ، بيماري هاي قلبي عروقي ، ديابت و نقرس و ساير مواردي از اين قبيل از اهداف فعاليت هاي هفته سلامت مي باشد.
دکتر فتحي با اشاره به شرايط حال حاضر و بحران کرونا افزود: آمار نشان مي دهد که مرگ ناشي از ابتلا به Covid-19 در مردان احتمالاً بيشتر از زنان مي باشد. لذا اقدامات و تلاشهاي بسياري در اين زمينه از طرف دولت و متخصصان بهداشت در حال انجام است تا مشخص شود چرا مردان بيشتر تحت تأثير قرار مي گيرند و در اين مورد چه اقداماتي مي توان انجام داد و اين امر مستلزم انجام تحقيقات و دسترسي به داده هاي زيادي است.
وي گفت : همه ما بايد در جهت جلوگيري از آسيب بيشتر ناشي از اين ويروس ويروس بايد تلاش کنيم. کمک به جلوگيري از انتشار ويروس، رعايت فاصله اجتماعي، ايمن سازي محل کار و کنترل استرس و اضطراب و سلامت روان بر عهده همه شهروندان مي باشد و دولت مردان نيز موظفند در جهت شناسايي ، تجزيه و تحليل ، تحقيق (و انتشار) چگونگي تأثير ويروس در گروه هاي مختلف افراد و به روش هاي مختلف : رديابي ، جداسازي و پشتيباني هدفمند براي نيازهاي مختلف و حمايت از سازمانهايي که براي گروه مردان فعاليت مي کنند اقدام نمايند.
: