معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران
پايش و کنترل فرآورده ها ضدعفوني کننده در بحران کرونا توسط آزمايشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
با توجه به افزايش مصرف انواع ضدعفوني کننده و اهميت کارآ بودن ضدعفوني کننده ها در کنترل سير صعودي بيماري ، آزمايشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران از آغاز بحران کرونا فعاليت هاي خود را بر انجام آزمون هاي کنترلي بر روي نمونه هاي ضدعفوني کننده متمرکز نموده است.
255631.mp3
پايش و کنترل فرآورده ها ضدعفوني کننده در بحران کرونا توسط آزمايشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
پايش و کنترل فرآورده ها ضدعفوني کننده در بحران کرونا توسط آزمايشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران- با توجه به افزايش مصرف انواع ضدعفوني کننده و اهميت کارآ بودن ضدعفوني کننده ها در کنترل سير صعودي بيماري ، آزمايشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران از آغاز بحران کرونا فعاليت هاي خود را بر انجام آزمون هاي کنترلي بر روي نمونه هاي ضدعفوني کننده متمرکز نموده است.
اين آزمايشگاه نسبت به بررسي و تعيين نوع الکل بکار رفته در محلول و اندازه گيري درصد اتانل و متانل موجود در 215 نمونه ضدعفوني کننده اقدام نموده است.
محلول هاي ارسالي به آزمايشگاه کنترل داراي ادعاي وجود درصد هاي مختلف اتانل،ايزوپروپيل الکل،پراکسيد هيدروژن بودند که بررسي صحت ادعاي توليد کننده که برروي برچسب بسته بندي درج گرديده و عدم وجود متانل در ترکيب ارسالي توسط آزمايشگاه کنترل گرديد.
: