معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران:
رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران با بيان اينکه آماده توليد کيت تشخيصي کرونا شدهايم، گفت: طراحي اوليه اين کار انجام شده و در صدد هستيم پس از اخذ
رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران با بيان اينکه آماده توليد کيت تشخيصي کرونا شدهايم، گفت: طراحي اوليه اين کار انجام شده و در صدد هستيم پس از اخذ مجوزهاي لازم، آن را به توليد انبوه برسانيم
255594.mp3
رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران با بيان اينکه آماده توليد کيت تشخيصي کرونا شدهايم، گفت: طراحي اوليه اين کار انجام شده و در صدد هستيم پس از اخذ
رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران با بيان اينکه آماده توليد کيت تشخيصي کرونا شدهايم، گفت: طراحي اوليه اين کار انجام شده و در صدد هستيم پس از اخذ مجوزهاي لازم، آن را به توليد انبوه برسانيم.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران به نقل از ستاد دانشگاه و خبرنگار ايرنا؛ دکتر جليل کوهپايه زاده روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار علمي ايرنا افزود: مجوزهاي اوليه اين کار اخذ شده و اميدواريم با اين اقدامات به خودکفايي در کيت تشخيصي برسيم.
وي تاکيد کرد: ما سعي ميکنيم کيت ها با استانداردهاي لازم را توليد و روانه بازار کنيم تا در کنار علائم بيماري، سبب تشخيص صحيح بيماري شود.
کوهپايه زاده اظهار داشت: برخي دانشگاهها از جمله دانشگاه علوم پزشکي ايران فعاليت در زمينه توليد کيت ها را آغاز کردند تا کيت تشخيص بيماري را به صورت بومي توليد کنند.
وي با اشاره به اينکه فعاليت علمي در اين دانشگاه براي توليد واکسن آغاز شده است، گفت: البته اين کار زمانبر است و اميدواريم هرچه زودتر به نتيجه برسيم.
قرنطينه خانگي مهمترين راهکار براي کنترل بيماري کرونا
رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران، آموزش هاي صحيح و قرنطينه خانگي را مهمترين راهکار براي کنترل بيماري کرونا اعلام کرد و گفت: با اين کار مي توان از روند رو به رشد بيماري جلوگيري کرد و با ادامه آن شاهد کاهش بيماري کرونا خواهيم بود.
وي تاکيد کرد: اين کار نياز به مشارکت همگاني دارد تا شاهد روند نزولي بيماري در کشور باشيم.
رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران افزود: در حال حاضر بيماري، درمان واضحي نداشته و واکسيناسيون خاصي هم ندارد. پس با اقداماتي نظير قرنطينه خانگي، ارتقاء آموزش و رعايت بهداشت فردي بايد از بروز بيماري کرونا پيشگيري کرد.
وي ادامه داد: قرنطينه خانگي به افرادي که داراي علامتي مانند عطسه، آبريزش، سرفه هستند، کمک ميکند که از سرايت بيماري به ديگران جلوگيري کنند و همچنين اين کار سبب ميشود چرخه انتقال ويروس قطع شود.
از حضور در مکانهاي شلوغ خودداري شود
رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران به افراد سالم و حتي کساني که داراي علائم بيماري هستند توصيه کرد، از حضور در مکانهاي شلوغ و پرتردد خودداري کنند.
کوهپايه زاده بيان داشت: افراد دچار سرماخوردگي هرچه کمتر در مجامع عمومي و شلوغ قرار بگيرند، سبب کاهش انتقال بيماري به ديگران ميشوند.
وي افزود: تمامي بيمارستان هاي تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکي ايران اقدامات اوليه را براي مراجعات مردمي انجام ميدهند و موارد مشکوک، مورد بررسي بيشتر قرار ميگيرد. همزمان هم کساني که نتايج آزمايش مثبت دارند، خانواده شان مورد ارزيابي قرار ميگيرد.
کوهپايه زاده، آماده کردن کارهاي آموزشي به صورت کليپ را از ديگر اقدامات اين دانشگاه اعلام کرد و گفت: محتواي آموزشي براي عموم مردم تهيه شده و يکسري مطالب هم در اختيار بيماران مداوا شده، قرار گرفته است.
: