در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:
برگزاری دوره آموزشی " توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی "
با عنایت به نیازسنجی آموزشی سال 1402 ، دوره آموزشی توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی " در روز دوشنبه مورخ 29 خرداد ماه 1402 از ساعت 8 الی 12 در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو با حضور کارشناسان اداره غذا ستاد و شبکه های تابعه و نیز مسئولین فنی واحدهای تولید مواد غذایی حوزه دانشگاه برگزار گردید.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران- با عنایت به نیازسنجی آموزشی سال 1402 ، دوره آموزشی توجیهی بدوخدمت مسئولین فنی " در روز دوشنبه مورخ 29 خرداد ماه 1402 از ساعت 8 الی 12 در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو با حضور کارشناسان اداره غذا ستاد و شبکه های تابعه و نیز مسئولین فنی واحدهای تولید مواد غذایی حوزه دانشگاه برگزار گردید.
در این دوره قوانین و شرح وظایف مسئولین فنی ، آشنایی با سامانه TTAC در زمینه تایید صلاحیت مسئولین فنی و ثبت منبع مطالبی توسط مهندس الهام ابوالقیسی کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو و مهندس سارا علی مدد دبیرانجمن مسئولین فنی صنایع غذایی ،آرایشی و بهداشتی ارائه گردید.
همچنین به شرکت کنندگان در این دوره گواهی آموزشی دارای مجوز اعطا خواهد گردید.
کامنت