بخش میکروب شناسی آزمایشگاه کنترل موادغذایی آرایشی و بهداشتی
در این بخش کلیه آزمونهای میکروب شناسی مواد غذایی زیر انجام میشود:
در این بخش کلیه آزمونهای میکروب شناسی محصولات آرایشی و بهداشتی زیر انجام میشود:
- فرآورده ای آرایشی شامل رژلب، بالم لب، ریمل، کرم پودر، پنکیک، کانسیلر، سایه چشم، سایه ابرو، انواع کرم ها، وکس مو، ژل مو، خوشبو کننده بدن، بادی اسپلش و روغن های مو و بدن و ...
- فرآورده های بهداشتی شامل انواع شامپو، مایع ظرفشویی ، مایع دستشویی ،ژلهای شستشو ، صابونها، نرم کننده ها، خمیر دندان، دهانشویه، مسواک و خلال دندان و ...
- فرآورده های سلولزی بهداشتی شامل دستمال کاغذی، دستمال توالت، دستمال سفره، حوله کاغذی، دستمال مرطوب، پوشک کودکان، پوشک بزرگسال و پدهای بهداشتی و ...
- کالاهای مراقبتی کودک شامل شیشه شیر، دندان گیر، پستانک و ...
آزمونهای تخصصی قابل انجام در بخش میکروب شناسی شامل موارد زیر میباشد: