بخش  میکروب شناسی آزمایشگاه کنترل موادغذایی آرایشی و بهداشتی

در این بخش کلیه آزمون­های میکروب شناسی مواد غذایی زیر انجام می­شود:

  • فرآورده­های لبنی شامل انواع شیر، دوغ، ماست، پنیر، انواع خامه، بستنی و کشک ، شیرخشک، پودر آب پنیر و ...
  • فرآورده­های آردی و غلات شامل آرد، انواع ماکارونی، بیسکویت، کیک و کلوچه، بلغور حجیم شده و ...
  •  فرآورده های گوشتی شامل انواع سوسیس، کالباس، همبرگر و غذاهای پروتئینی آماد، کنسروهای گوشتی و غیر گوشتی و ...
  • فرآورده های قندی شامل تافی، آبنبات، عسل و ...  
  • ترشیجات و شوریجات و خشکبار
  • چاشنی و ادویه
  • آب و نوشیدنی ها
  • سبزی و میوه تازه، منجمد، خشک و فرآوری شده
  • آنزیم ها
  • کره ، روغن کره، مارگارین و مینارین

در این بخش کلیه آزمون­های میکروب شناسی محصولات آرایشی و بهداشتی زیر انجام می­شود:

 - فرآورده ای آرایشی شامل رژلب، بالم لب، ریمل، کرم پودر، پنکیک، کانسیلر، سایه چشم، سایه ابرو، انواع کرم ها، وکس مو، ژل مو، خوشبو کننده بدن، بادی اسپلش و روغن های مو و بدن و ...

 - فرآورده های بهداشتی شامل انواع شامپو، مایع ظرفشویی ، مایع دستشویی ،ژل­های شستشو ، صابون­ها، نرم کننده ها، خمیر دندان، دهانشویه، مسواک و خلال دندان و ...

 - فرآورده های سلولزی بهداشتی شامل دستمال کاغذی، دستمال توالت، دستمال سفره، حوله کاغذی، دستمال مرطوب، پوشک کودکان، پوشک بزرگسال و پدهای بهداشتی و ...

- کالاهای مراقبتی کودک شامل شیشه شیر، دندان گیر، پستانک و ...

آزمون­های تخصصی قابل انجام در بخش میکروب شناسی شامل موارد زیر می­باشد:

  • شناسایی وجود تخم انگل
  • شمارش میکروارگانیسم های پروبیوتیک
  • شمارش ریسه کپک
  • شمارش اسپور کلستریدیوم

 

 

  • لطفا در تنظیمات صفحه گروه های خبری را جهت نمایش انتخاب نمایید.
Template settings