بخش شیمی مواد غذایی آزمایشگاه کنترل موادغذایی آرایشی و بهداشتی
در این بخش کلیه آزمونهای فیزیکوشیمیایی مواد غذایی زیر انجام میشود:
- فرآوردههای لبنی شامل انواع شیر، دوغ، ماست، پنیر، انواع خامه، بستنی و کشک ، شیرخشک، پودر آب پنیر و ...
- فرآوردههای آردی و غلات شامل آرد، انواع ماکارونی، بیسکویت، کیک و کلوچه، بلغور حجیم شده و ...
- فرآورده های گوشتی شامل انواع سوسیس، کالباس، همبرگر و غذاهای پروتئینی آماد، کنسروهای گوشتی و غیر گوشتی و ...
- فرآورده های قندی شامل تافی، آبنبات، عسل ،قندوشکر
- روغنها
- ترشیجات، شوریجات و خشکبار
- سبزی و میوه تازه، منجمد، خشک و فرآوری شده
- چاشنی و ادویه
- زعفران
آزمونهای تخصصی قابل انجام در بخش شیمی مواد غذایی شامل موارد زیر میباشد:
- اندازه گیری نگهدارندهها شامل سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم
- اندازه گیری انیدرید سولفورو
- اندازه گیری ناتامایسین
- پروفایل اسیدهای چرب و استرول گیاهی
- بررسی غنی سازی در آرد شامل اندازه گیری مقدار آهن و اسید فولیک
- بررسی رنگ مصنوعی درفرآورده های غذایی