بخش  سم شناسی  و آنالیز دستگاهی آزمایشگاه کنترل موادغذایی آرایشی و بهداشتی

آزمون­های تخصصی قابل انجام در بخش سم شناسی  و آنالیز دستگاهی شامل موارد زیر می­باشد:

  • تعیین مقدار آفلاتوکسین B1 و توتال در غلات، حبوبات و خشکبار
  • تعیین مقدار آفلاتوکسین M1 در شیر و فرآورده های لبنی
  • تعیین مقدار اکراتوکسین A در غلات و حبوبات
  • اندازه گیری فلزات سنگین در مواد غذایی
  •  ا ندازه گیری کافئین در نوشابه ها
  • اندازه گیری باقی مانده سموم کشاورزی در غلات، میوه­ها، حبوبات و سبزیجات
  • اندازه گیری نیترات در محصولات کشاورزی
  • اندازه گیری نگهدارنده ها درمواد غذایی( سوربات بنزوات- ناتامایسین)
  • اندازه گیری ایزوتیازولین ها در شامپو
  • اندازه گیری پارابن ها در محصولات آرایشی

 

 

 

  • لطفا در تنظیمات صفحه گروه های خبری را جهت نمایش انتخاب نمایید.
Template settings