***اسامی کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذائی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی***

اسامی کارشناسان

اسامی کارشناسان ( خانم ها  آقایان )

سمت

دکتر فرهاد بارانی

مدیر اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

دکتر علیرضا حبیبی

معاون اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

مهندس ناهید کاویانی

رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی ( تولید و واردات )

مهندس الهام ابوالقیسی

کارشناس

مهندس علی خیرخواه

کارشناس

مهندس فردخت رهنما

کارشناس

مهندس بنفشه کفشدوز محمدی

کارشناس

مهندس مریم فاطمی

کارشناس

مهندس زهرا اسدنژاد

کارشناس

مهندس محیا عطائی

کارشناس

مهندس عزیز مراد معطری

کارشناس

مهندس مهرداد محمودی

کارشناس

مهندس مهرداد فرخی پور

کارشناس

مهندس سمانه مرتضایی

کارشناس

مهندس ژیلا قاسمی

کارشناس

مهندس مینا حسینی جدی

کارشناس

مهندس آمنه شیرائی کسمائی

کارشناس

مهندس زهره هنری

کارشناس

مهندس آیدا مهرآزی

کارشناس

مهندس عفت ارشد ریاحی

 مسئول اداره نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی

مهندس امیر احسانی

کارشناس

مهندس فاطمه بلالی

کارشناس

مهندس عطاالله صدقی

کارشناس

مهندس پریناز هاشمی

کارشناس

مهندس سمانه محمدزاده

کارشناس


 

 
 

 

  • 1403/02/05 - 10:14
  • - تعداد بازدید: 217
  • - تعداد بازدید کنندگان: 160
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد:

کلاس آموزشی سلامت و زندگی مبارزه با کالاهای قاچاق

کلاس آموزشی به مناسبت هفته سلامت تحت عنوان سلامت و زندگی مبارزه با کالاهای قاچاق خوراکی و آشامیدنی و آرایشی بهداشتی ,طبیعی سنتی و مکمل در سرای سلامت شهران شمالی برگزار گردید.

331647.mp3 کلاس آموزشی سلامت و زندگی مبارزه با کالاهای قاچاق

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو:در راستای اجرای برنامه های تدوین شده این معاونت به مناسبت هفته ملی سلامت در سال 1403 کلاس آموزشی تحت عنوان سلامت و زندگی ، کالاهای قاچاق خوراکی و آشامیدنی و آرایشی بهداشتی و طبیعی ،سنتی و مکمل (آشنایی با برچسب اصالت و سلامت کالا،و مجوزهای بهداشتی) در تاریخ 1403/03/04در سرای سلامت شهران شمالی ، با حضور کارشناس این معاونت تشکیل شد. هدف از برگزاری این کلاس آموزشی آشنایی با ساختار برچسب اصالت، و تشخیص کالای قاچاق آرایشی و غذایی بود.

مباحث تشریح شده در این کلاس به شرح ذیل است:

-آشنایی با نحوره کنترل مندرجات اقلام آرایشی و غذایی تولید داخل

-آشنایی با ساختار برچسب اصالت و سلامت کالا

-مضرات کالاهای وارداتی قاچاق و غیر مجاز آرایشی و غذایی

- آشنایی با مفاهیم UID، GTIN، Batch Number، QR Code،TTAC.

-کالاهایی که نیازمند برچسب اصالت هستند.

- بررسی راه های شناخت برچسب اصالت تقلبی و اصیل.

-فرایند بازرسی و تشخیص کالای آرایشی و غذایی وارداتی قاچاق.

-آشنایی با نرم افزار TTAC  

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو,اخبار
  • کد خبر : 331647
:
کلیدواژه ها
محمد اژدری
خبرنگار

محمد اژدری

تصاویر

Template settings