***اسامی کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذائی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی***

اسامی کارشناسان

اسامی کارشناسان ( خانم ها  آقایان )

سمت

دکتر فرهاد بارانی

مدیر اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

دکتر علیرضا حبیبی

معاون اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

مهندس ناهید کاویانی

رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی ( تولید و واردات )

مهندس الهام ابوالقیسی

کارشناس

مهندس علی خیرخواه

کارشناس

مهندس فردخت رهنما

کارشناس

مهندس بنفشه کفشدوز محمدی

کارشناس

مهندس مریم فاطمی

کارشناس

مهندس زهرا اسدنژاد

کارشناس

مهندس محیا عطائی

کارشناس

مهندس عزیز مراد معطری

کارشناس

مهندس مهرداد محمودی

کارشناس

مهندس مهرداد فرخی پور

کارشناس

مهندس سمانه مرتضایی

کارشناس

مهندس ژیلا قاسمی

کارشناس

مهندس مینا حسینی جدی

کارشناس

مهندس آمنه شیرائی کسمائی

کارشناس

مهندس زهره هنری

کارشناس

مهندس آیدا مهرآزی

کارشناس

مهندس عفت ارشد ریاحی

 مسئول اداره نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی

مهندس امیر احسانی

کارشناس

مهندس فاطمه بلالی

کارشناس

مهندس عطاالله صدقی

کارشناس

مهندس پریناز هاشمی

کارشناس

مهندس سمانه محمدزاده

کارشناس


 

 
 

 

  • 1403/08/01 - 13:11
  • - تعداد بازدید: 90
  • - تعداد بازدید کنندگان: 78
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
معاونت غذا و دارو

کارگاه آموزشی اصول تغذیه، بهداشت و ایمنی مواد غذایی

کارگاه آموزشی "اصول تغذیه، بهداشت و ایمنی مواد غذایی" در مهرماه توسط مدیریت نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

339854.mp3 کارگاه آموزشی اصول تغذیه، بهداشت و ایمنی مواد غذایی

کارگاه آموزشی اصول تغذیه، بهداشت و ایمنی مواد غذایی

کارگاه آموزشی "اصول تغذیه، بهداشت و ایمنی مواد غذایی" در مهرماه 1403 توسط مدیریت نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

پیرو اجرای برنامه های گرامی داشت روز جهانی غذا در راستای گسترش فرهنگ صحیح انتخاب کالا و افزایش آگاهی شهروندان کارگاه آموزشی "اصول تغذیه، بهداشت و ایمنی مواد غذایی"  با حضور کارشناس علوم تغذیه از طرف معاونت غذا و دارو در سرای محله استاد معین برای گروه هدف عموم مردم برگزار شد. در این کارگاه ضمن تشریح مباحث تغذیه سالم و اصول رعایت بهداشت و ایمنی مواد غذایی، راه های تشخیص اصالت و سلامت محصولات غذایی در زمان انتخاب،  در جهت اصلاح و بهبود الگوی مصرف شهروندان ارائه شد و در پایان به سوالات شرکت کنندگان در زمینه مباحث مطرح شده پاسخ داده شد.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 339854
:
کلیدواژه ها
محسن سالمی
خبرنگار

محسن سالمی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings