***اسامی کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذائی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی***

اسامی کارشناسان

اسامی کارشناسان ( خانم ها  آقایان )

سمت

دکتر فرهاد بارانی

مدیر اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

دکتر علیرضا حبیبی

معاون اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

مهندس ناهید کاویانی

رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی ( تولید و واردات )

مهندس الهام ابوالقیسی

کارشناس

مهندس علی خیرخواه

کارشناس

مهندس فردخت رهنما

کارشناس

مهندس بنفشه کفشدوز محمدی

کارشناس

مهندس مریم فاطمی

کارشناس

مهندس زهرا اسدنژاد

کارشناس

مهندس محیا عطائی

کارشناس

مهندس عزیز مراد معطری

کارشناس

مهندس مهرداد محمودی

کارشناس

مهندس مهرداد فرخی پور

کارشناس

مهندس سمانه مرتضایی

کارشناس

مهندس ژیلا قاسمی

کارشناس

مهندس مینا حسینی جدی

کارشناس

مهندس آمنه شیرائی کسمائی

کارشناس

مهندس زهره هنری

کارشناس

مهندس آیدا مهرآزی

کارشناس

مهندس عفت ارشد ریاحی

 مسئول اداره نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی

مهندس امیر احسانی

کارشناس

مهندس فاطمه بلالی

کارشناس

مهندس عطاالله صدقی

کارشناس

مهندس پریناز هاشمی

کارشناس

مهندس سمانه محمدزاده

کارشناس


 

 
 

 

  • 1401/10/28 - 14:13
  • - تعداد بازدید: 469
  • - تعداد بازدید کنندگان: 399
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:

نوزدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی29پرونده

نوزدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 29پرونده ، روز سه شنبه 27 دی ماه ۱۴۰۱در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

10383.mp3 نوزدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی29پرونده

 

در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:
نوزدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی29پرونده

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران  نوزدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 29پرونده ،  روز سه شنبه 27 دی ماه ۱۴۰۱در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

در نوزدهمین  کمیسیون فنی و قانونی بررسی و صدور پروانه های بهداشتی و مجوزهای ورود  مواد اولیه و فرآیند شده مواد غذایی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال۱۴۰۱ معاون غذا و دارو، مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، مدیر آزمایشگاه، عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی، عضو هیئت علمی دانشگاه ایران، نماینده صنعت،  نماینده جامعه مسئولین فنی و کارشناس تخصصی مواد غذایی و آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت حضور داشتند.

در این کمیته پرونده های غذایی، آشامیدنی 27پرونده، شامل 6فقره پرونده صدور پروانه بهره برداری، 9فقره پرونده صدور پروانه ساخت (15 مورد پروانه ساخت )و همچنین تعداد6فقره پرونده متفرقه  و پرونده های آرایشی و بهداشتی2 پرونده، شامل1فقره پروانه مسئول فنی،1فقره پرونده اصلاح پروانه ساخت(1 مورد پروانه ساخت)، جهت اتخاذ تصمیم مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 10383
:
کلیدواژه ها
محسن سالمی
خبرنگار

محسن سالمی

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings