***اسامی کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذائی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی***

اسامی کارشناسان

اسامی کارشناسان ( خانم ها  آقایان )

سمت

دکتر فرهاد بارانی

مدیر اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

دکتر علیرضا حبیبی

معاون اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

مهندس ناهید کاویانی

رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی ( تولید و واردات )

مهندس الهام ابوالقیسی

کارشناس

مهندس علی خیرخواه

کارشناس

مهندس فردخت رهنما

کارشناس

مهندس بنفشه کفشدوز محمدی

کارشناس

مهندس مریم فاطمی

کارشناس

مهندس زهرا اسدنژاد

کارشناس

مهندس محیا عطائی

کارشناس

مهندس عزیز مراد معطری

کارشناس

مهندس مهرداد محمودی

کارشناس

مهندس مهرداد فرخی پور

کارشناس

مهندس سمانه مرتضایی

کارشناس

مهندس ژیلا قاسمی

کارشناس

مهندس مینا حسینی جدی

کارشناس

مهندس آمنه شیرائی کسمائی

کارشناس

مهندس زهره هنری

کارشناس

مهندس آیدا مهرآزی

کارشناس

مهندس عفت ارشد ریاحی

 مسئول اداره نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی

مهندس امیر احسانی

کارشناس

مهندس فاطمه بلالی

کارشناس

مهندس عطاالله صدقی

کارشناس

مهندس پریناز هاشمی

کارشناس

مهندس سمانه محمدزاده

کارشناس


 

 
 

 

  • 1401/05/25 - 12:59
  • - تعداد بازدید: 503
  • - تعداد بازدید کنندگان: 451
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:

نهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 64پرونده

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران – نهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 64پرونده ، روز سه شنبه 25 مردادماه ۱۴۰۱در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

4210.mp3 نهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 64پرونده

 

در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:
نهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 64پرونده

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران  نهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 64پرونده ، روز سه شنبه 25 مردادماه ۱۴۰۱در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

در نهمین کمیسیون فنی و قانونی بررسی و صدور پروانه های بهداشتی و مجوزهای ورود  مواد اولیه و فرآیند شده مواد غذایی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال۱۴۰۱ معاون غذا و دارو، مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، مدیر آزمایشگاه، عضو هیئت علمی دانشگاه، عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی، نماینده صنعت و نماینده جامعه مسئولین فنی و کارشناس تخصصی مواد غذایی و آشامیدنی معاونت حضور داشتند.

در این کمیته پرونده های غذایی، آشامیدنی 40پرونده، شامل 6فقره پرونده صدور پروانه بهره برداری، 27 فقره پرونده صدور و اصلاح پروانه ساخت  و همچنین تعداد7فقره پرونده متفرقه  و پرونده های آرایشی و بهداشتی24پرونده، شامل22فقره پرونده صدور و اصلاح پروانه ساخت،2فقره پرونده صدور پروانه بهره برداری ، جهت اتخاذ تصمیم مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 4210
:
کلیدواژه ها
محسن سالمی
خبرنگار

محسن سالمی

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings