***اسامی کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذائی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی***

اسامی کارشناسان

اسامی کارشناسان ( خانم ها  آقایان )

سمت

دکتر فرهاد بارانی

مدیر اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

دکتر علیرضا حبیبی

معاون اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

مهندس ناهید کاویانی

رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی ( تولید و واردات )

مهندس الهام ابوالقیسی

کارشناس

مهندس علی خیرخواه

کارشناس

مهندس فردخت رهنما

کارشناس

مهندس بنفشه کفشدوز محمدی

کارشناس

مهندس مریم فاطمی

کارشناس

مهندس زهرا اسدنژاد

کارشناس

مهندس محیا عطائی

کارشناس

مهندس عزیز مراد معطری

کارشناس

مهندس مهرداد محمودی

کارشناس

مهندس مهرداد فرخی پور

کارشناس

مهندس سمانه مرتضایی

کارشناس

مهندس ژیلا قاسمی

کارشناس

مهندس مینا حسینی جدی

کارشناس

مهندس آمنه شیرائی کسمائی

کارشناس

مهندس زهره هنری

کارشناس

مهندس آیدا مهرآزی

کارشناس

مهندس عفت ارشد ریاحی

 مسئول اداره نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی

مهندس امیر احسانی

کارشناس

مهندس فاطمه بلالی

کارشناس

مهندس عطاالله صدقی

کارشناس

مهندس پریناز هاشمی

کارشناس

مهندس سمانه محمدزاده

کارشناس


 

 
 

 

  • 1404/06/17 - 09:16
  • - تعداد بازدید: 175
  • - تعداد بازدید کنندگان: 173
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

تغذیه سالم دانش‌آموزان، سلامت و یادگیری بهتر

توصیه‌های معاونت غذا و دارو هم‌زمان با بازگشایی مدارس برای تغذیه سالم دانش‌آموزان در ارتقای سلامت و عملکرد تحصیلی

355864.mp3 تغذیه سالم دانش‌آموزان، سلامت و یادگیری بهتر

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، هم‌زمان با بازگشایی مدارس، این معاونت بر اهمیت آگاهی‌بخشی درباره تغذیه سالم دانش‌آموزان و نقش آن در ارتقای سلامت جامعه تأکید کرد.

 

تحقیقات نشان می‌دهد تغذیه دانش‌آموزان می‌تواند به شدت بر عملکرد تحصیلی آن‌ها تأثیرگذار باشد و نقش کلیدی در حفظ سلامت و هوشیاری آن‌ها داشته باشد. کودکان به مواد غذایی متنوعی نیاز دارند که نیازهای رشد فیزیکی، جسمی و ذهنی آن‌ها را تأمین کند. وعده صبحانه از نظر متخصصان تغذیه همواره مهم‌ترین وعده غذایی محسوب می‌شود و باید شامل ترکیبی از کربوهیدرات، پروتئین و چربی‌های سالم باشد. برای تهیه یک صبحانه سالم و متعادل، می‌توان از موادی مانند نان سبوس‌دار، تخم‌مرغ، لبنیات کم‌چرب و میوه‌های تازه استفاده کرد.

 

در تمام وعده‌های غذایی باید از تمامی گروه‌های مواد غذایی مانند سبزیجات، میوه‌ها، کربوهیدرات‌ها و پروتئین‌ها استفاده شود. پروتئین‌ها برای رشد و ترمیم بافت‌های بدن، کربوهیدرات‌ها به عنوان منبع اصلی انرژی، ویتامین‌ها و مواد معدنی برای عملکرد صحیح سیستم‌های مختلف بدن و چربی‌های سالم برای تأمین انرژی و حمایت از عملکرد مغزی ضروری‌اند و در اولویت‌های تغذیه دانش‌آموزان قرار دارند.

 

همچنین میان‌وعده‌ها نقش مهمی در حفظ سطح انرژی و هوشیاری دانش‌آموزان در طول روز دارند. انتخاب میان‌وعده‌های سالم و مغذی مانند میوه‌های خشک شده که منبع غنی فیبر و انرژی هستند، آب‌میوه‌های تازه و طبیعی، سبزیجات تازه، آجیل و لبنیات کم‌چرب می‌تواند به دانش‌آموزان کمک کند تا از کاهش انرژی در طول روز جلوگیری کنند. سبزیجاتی مانند گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای و میوه‌هایی مانند پرتقال، لیموشیرین، لیموترش، توت‌فرنگی و کیوی به علت داشتن ویتامین C برای بهبود کارکرد ذهنی و آرامش دانش‌آموزان توصیه می‌شوند. ویتامین‌های گروه D نیز در افزایش آرامش و تقویت حافظه مؤثرند و در جوانه‌ها، غلات سبوس‌دار، حبوبات، شیر و لبنیات، گوشت قرمز و تخم‌مرغ به مقدار فراوان یافت می‌شوند.

 

این گزارش با همکاری واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو تهیه شده است.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 355864
:
کلیدواژه ها
عباس نوریان
خبرنگار

عباس نوریان

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings