کارشناس واحد تحقيق و توسعه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران گفت :
گوشت شتر مرغ جايگزيني سالم براي گوشت هاي قرمز است
گوشت شترمرغ داراي خواص گوشت قرمز بوده ولي برخلاف گوشت قرمز، داراي مضرات کمتري مي باشد به طوري که اجازه مي دهد تا علاقمندان به گوشت قرمز از مصرف آن لذت برده و از عوارض کمتري برخوردار شوند.
255264.mp3
گوشت شتر مرغ جايگزيني سالم براي گوشت هاي قرمز است
کارشناس واحد تحقيق و توسعه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران گفت :
گوشت شتر مرغ جايگزيني سالم براي گوشت هاي قرمز است
گوشت شترمرغ داراي خواص گوشت قرمز بوده ولي برخلاف گوشت قرمز، داراي مضرات کمتري مي باشد به طوري که اجازه مي دهد تا علاقمندان به گوشت قرمز از مصرف آن لذت برده و از عوارض کمتري برخوردار شوند.
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران - شتر مرغ يکي از پرندگان بزرگ آفريقايي است که در مزارع سراسر جهان جهت استفاده ازگوشت، تخم مرغ، پرها و... پرورش داده مي شوند. گوشت اين پرنده برخلاف ساير پرندگان که داراي گوشت سفيد هستند، قرمز رنگ بوده و از نظر ظاهر(رنگ، بافت و طعم) بيشتر شبيه گوشت "قرمز" است.
عليپور کارشناس واحد تحقيق و توسعه 7 دليل مهم براي مصرف و بهرهگيري از خواص گوشت شترمرغ و جايگزين کردن آن بجاي ساير گوشت هاي قرمز را برشمرد :
1. از نظر مقدار چربي گوشت شترمرغ چربي اشباع شده پايين تري نسبت به گوشت گاو، گوسفند و...دارد به طوري که مقدار چربي گوشت شترمرغ از گوشت مرغ نيز کمتر مي باشد.
2. در مقايسه با گوشت هاي قرمز مانند گوشت گاو، گوسفند وساير گوشت هاي مشابه ميزان کلسترول پايين تري دارد.
3. گوشت شترمرغ حاوي مقادير پايين سديم نسبت به ساير انواع گوشت است، در نتيجه براي افراد مبتلا به فشار خون بالا و بيماري هاي قلبي و عروقي، بيماران کليوي، ديابتي و ... مناسب مي باشد.
4. گوشت شترمرغ حاوي مقادير بالاتري از آهن نسبت به ساير انواع گوشت مي باشد. به همين علت اين گوشت براي افراد داراي کم خوني، زنان باردار، ورزشکاران، کودکان و ... مفيد مي باشد.
5. گوشت شترمرغ غني از پروتئين بوده و يک گوشت قرمز ايده آل براي ورزشکاران و افرادي است، که قصد کنترل وزن خود را دارند.
6. مقدار کالري حاصل از مصرف 100 گرم گوشت شتر مرغ نزديک به گوشت مرغ و بوقلمون است (140 تا 145 کيلو کالري) در حاليکه همين مقدار گوشت گاو حدود 240 کيلو کالري انرژي توليد مي کند.
7. ران و سينه بخش هاي اصلي گوشت شترمرغ را تشکيل مي دهد. اين گوشت غني از ويتامين هاي گروه B خصوصا، ويتامين B6 ، B12 ، منيزيم ، فسفر و روي است در نتيجه مصرف آن براي تمام گره هاي سني خصوصا سالمندان مفيد است.
بر اين اساس، گوشت شترمرغ در حال حاضر به عنوان گوشت قرمزي در نظر گرفته مي شود که يک جايگزين سالم براي گوشت هاي قرمز و حتي گوشت مرغ است.
: