• 1397/04/23 - 04:48
  • - تعداد بازدید: 400
  • - تعداد بازدید کنندگان: 400
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران

پايش و کنترل کيفي 293 نمونه فرآورده هاي لبني توسط آزمايشگاه معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي ايران

به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران : به گفته ي مدير آزمايشگاه معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي ايران، آزمايشگاه اين معاونت 293 نمونه محصولات لبني واحد هاي توليدي تحت نظارت خود  را  از نظر ويژگيهاي فيزکو شيميايي، ميکروبي و تقلبات احتمالي مورد ارزيابي پايش وکنترل قرار داده است.
 

255095.mp3 پايش و کنترل کيفي 293 نمونه فرآورده هاي لبني توسط آزمايشگاه معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي ايران

به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران : به گفته ي مدير آزمايشگاه معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي ايران، آزمايشگاه اين معاونت 293 نمونه محصولات لبني واحد هاي توليدي تحت نظارت خود  را  از نظر ويژگيهاي فيزکو شيميايي، ميکروبي و تقلبات احتمالي مورد ارزيابي پايش وکنترل قرار داده است.

مهندس ابراهيمي مدير آزمايشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران پيرامون اهميت غذايي شير گفت : شير يک ماده غذايي بسيار با ارزش و کامل بوده که شامل پروتئين هايي از قبيل کازئين، آلبومين، گلوبولين و سرشار از مواد معدني و غذايي مي باشد. از اين رو به عنوان يک محيط بسيار مناسب براي رشد و تغذيه ميکروارگانيسم ها و بويژه ميکروب هاي بيماري زا به شمار مي رود. بنابراين عدم توجه به کنترل زنجيره سرما از زمان توليد تا مصرف آن (به خصوص در فصل تابستان) مي تواند سبب فساد اين ماده غذايي و بروز مشکلات گوارشي و بيماري هاي روده اي گردد.
وي افزود : از سوي ديگر حضور احتمالي برخي باکتري هاي پاتوژن از قبيل ليستريا (عامل بيماري ليستريوز و مننژيت اوليه) در مواردي مي تواند سبب ايجاد بيماري هاي کشنده گردد. به دليل حضور شير در تمامي محصولات لبني، کنترل زنجيره سرما در تمامي اين محصولات مورد توجه ويژه اي قرار گرفته است.
در راستاي حفظ سلامت آحاد جامعه، آزمايشگاه معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي ايران اقدام به پايش و کنترل 293 نمونه محصولات لبني واحد هاي توليدي تحت نظارت خود نموده است. اين نمونه ها از نظر ويژگيهاي فيزکو شيميايي، ميکروبي و تقلبات احتمالي مورد ارزيابي قرار گرفتند . آمار ها نشان داد عدم انطباق با استاندارد هاي بهداشتي در نمونه هاي فله و فاقد مجوز بهداشتي 4 برابر بيشتر از نمونه هاي داراي مجوز از وزارت بهداشت مي باشد.
لذا توصيه مي شود به منظور حفظ سلامتي، از شير و فرآورده هاي لبني داراي مجوز از وزارت بهداشت و درمان استفاده گردد، همچنين اين محصولات از فروشگاه ها و سوپر مارکت هاي مجهز به يخچال جهت حفظ زنجيره سرما تهيه شوند و از خريد محصولات لبني فاقد مجوز بهداشتي و محصولاتي که در خارج از يخچال نگهداري و عرضه مي شوند، پرهيز گردد.
 
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 255095
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings